Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Hortensjowo

Hortensjowo

TAR 09:21, 18 lip 2023

Ale juz masz ładnie, nie wyrzucaj hakon, chetnie przygarne jakby co potem u mnie urosna, Ty znowu zapragniesz to sie podziele. Juz tu takie misz masze wyprawialismy z Dorii, wziela ode mnie cale auto traw i marcinkow a teraz mi przywozi sadzonki
Kokesz 11:42, 18 lip 2023

A ja jestem pod wrażeniem Twoich jarzmianek gdybyś ich miała kiedyś za dużo to chętnie przygarnę nadmiary

Mojego Rozanne przesadziłam na bardziej suche stanowisko bo na patelni i pod linią kroplującą pożarł mi róże. Na razie jest małą kępką

Przycinam natomiast bodziszki Orkney Cherry, te od Ciebie pewnie Rozanne też można.

Masz piękny ogródek
Różyczkę też zapisuję
Helen 17:32, 18 lip 2023

Magleska napisał(a)
Helen
Ja wysoka makra rośnie ?
Chyba muszę sobie ją zakupić do testów

Pięknie masz w ogrodzie , rośliny rosną jak szalone

Madzia, poszłam zmierzyć, około 60 cm wys. Kępy mają chyba 4 lata. Okropne są do wykopywania…
Helen 17:34, 18 lip 2023

TAR napisał(a)
Ale juz masz ładnie, nie wyrzucaj hakon, chetnie przygarne jakby co potem u mnie urosna, Ty znowu zapragniesz to sie podziele. Juz tu takie misz masze wyprawialismy z Dorii, wziela ode mnie cale auto traw i marcinkow a teraz mi przywozi sadzonki

Będę robić przesadzanki wiosną. Może być?
Helen 17:35, 18 lip 2023

Kokesz napisał(a)
A ja jestem pod wrażeniem Twoich jarzmianek gdybyś ich miała kiedyś za dużo to chętnie przygarnę nadmiary

Mojego Rozanne przesadziłam na bardziej suche stanowisko bo na patelni i pod linią kroplującą pożarł mi róże. Na razie jest małą kępką

Przycinam natomiast bodziszki Orkney Cherry, te od Ciebie pewnie Rozanne też można.

Masz piękny ogródek
Różyczkę też zapisuję

Mam mnóstwo siewek jarzmianek, tych przezroczystych Pozbieram do doniczki i dam Ci znać

Renia, dzięki za pochwały
Wiolka5_7 21:06, 18 lip 2023

Helen napisał(a)

Madzia, poszłam zmierzyć, około 60 cm wys. Kępy mają chyba 4 lata. Okropne są do wykopywania…

Moje mają 1m wys.
Helen 07:17, 19 lip 2023

Wiolka5_7 napisał(a)

Moje mają 1m wys.

Wiolka, to już na mój mały ogródek za dużo
U mnie mus odmładzać
Helen 07:24, 19 lip 2023

Dziewczyny, czy naparstnice zakwitną gdy są schowane za roślinami? Mam 4 sadzonki, z którymi nic się nie dzieje, ani za bardzo nie rosną ani nie kwitną. Mam wrażenie, że mają za dużo cienia.
TAR 12:43, 19 lip 2023

Helen napisał(a)

Będę robić przesadzanki wiosną. Może być?
Bardzo może byc
Magara 23:12, 19 lip 2023

Helen napisał(a)
Dziewczyny, czy naparstnice zakwitną gdy są schowane za roślinami? Mam 4 sadzonki, z którymi nic się nie dzieje, ani za bardzo nie rosną ani nie kwitną. Mam wrażenie, że mają za dużo cienia.

Ja to się nie znam, ale na chłopski rozum wydaje mi się, że jak za bardzo schowane to chyba może być problem. One jednak światła (niekoniecznie słońca), potrzebują