Gosiu, to ja chciałam podziękować za możliwość zobaczenia pięknego ogrodu i jej pięknej właścicielki
a was wszystkich muszę zdołować bo w realu wszystko wygląda jeszcze bardziej zajebiscie! wszystko dopracowane w najdrobniejszych szczegółach ! w amoku aparatu nawet z torebki nie wyciągnęłam :/
Pieknie u Ciebie, podziwiam trawki i coraz bardziej je kochamMam pytanie kiedy scinałas lawende. Ja juz nie wiem co z iz robic , u mne wciaz kwitnie i radza juz teraz nie scinać.?
Wypasiona masz lawende, ja swoja chyba musze nizej scinac. Ale za kazdym razem sie boje ze za nisko, bo ona juz tam zdrewniala
pod zwirkiem masz szmate, czy nie??
pozdrawiam!
Słoneczko jest w wielu innych miejscach, a na tarasie latem potrzebujemy cienia i by na łeb nie padało..
Niekokosia.... fotki oglądam od rana , po kawałku... ale nie dam sie zdołować... ja lubię kokoszkowo I tego sie będę trzymać.... bo inaczej popełnię sepuku.. bo ogrodu nie zaoram..
Doczytałam, że laba się kończy?
Fajnie No i niefajnie.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.