MartaCho
07:58, 24 kwi 2024

Cześć Madzialena- tak też mówię na moją młodszą córcię, czyli mojego mniejszego kransoluda!
Fajno, że do mnie wpadłaś!
Faktycznie traw troszkę jeszcze będę potrzebować, na pewno kojarzę, że trzcinnik KF, rozplenice, ale Hammeln Gold- zwykłe Hammelny i Gracki też mam do podziału (można jeszcze w tym roku, czy już za późno?). I jeszcze miskant variegata będzie mi potrzebny, bo ponoć tylko ten dobrze rośnie w cieniu. Ale to jeszcze chwilkę!
Z krzewów teraz polecałabym Ci z serducha na pewno obielę, kolkwicję i całkiem fajnie u mnie świecą teraz limonkową zielenią i szykują się do kwitnienia żylistki. A Ty masz już jakieś upatrzone/ wymarzone? Dziewczęta prezentują u siebie tyle różnych cudowności, że na pewno i Ty coś pięknego wybierzesz

Ciekawe, że zauważasz, że nasza Duśka (to ona) patrzy na nas ostatnio trochę takim smutnym wzrokiem. Goldeny faktycznie zazwyczaj taki uhahany wyraz pyska mają

Jej najulubieńszy człowiek, czyli moja Mama, z którą spędzała dotychczas całe dnie, jest już od prawie dwóch tygodni znowu w szpitalu- przed świętami też była. Widać po tym moim psie, że taki smutny i osowiały się zrobił

Ja tak właśnie krążę teraz ciągle praca- szpital- dom i już na ogród brakuje niestety sił i czasu. Może w długi weekend uda się nadrobić trochę zaległości