Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

Helen 20:30, 11 lut 2020

galgAsia napisał(a)
Zaliczyłam dziś debiut farbiarski - znalazłam mieszalnik, wybrałam 3 kolory (jak mi się to udało, nie mam pojęcia... ) i mam kolejne testery do smarowania po murze

Asia, ułóż te próbniki w innym porządku i zrób ponownie zdjęcie. Mam wrażenie, że od tego po prawej jakoś inaczej się odbija światło.
Ciekawam kto wymyśla te nazwy...
Dorii 20:31, 11 lut 2020

O zachodzie słońca po zimie już śladu nie było, ale pięknie było. Niestety taki śnieg to tylko ogromne korki bo na drogach breja. Mógłby zostać choć na kilka dni, mam już dość szaroburo i ponuro. Nie pamiętam żeby w styczniu było tak mało słonecznych dni.

Osobiście wybrałabym ten najjaśniejszy ale pozostałe też będą cudnie wyglądać.
galgAsia 20:40, 11 lut 2020

Zana napisał(a)
Wydaje mi się, że ten środkowy kolor byłby ok

Od tego zamierzam zacząć testowanie
galgAsia 20:45, 11 lut 2020

Helen napisał(a)

Asia, ułóż te próbniki w innym porządku i zrób ponownie zdjęcie. Mam wrażenie, że od tego po prawej jakoś inaczej się odbija światło.
Ciekawam kto wymyśla te nazwy...

Wiesz co, zrobię jutro zdjęcie przy świetle dziennym, bo przy sztucznym nie ma co oglądać farb elewacyjnych
Ten z prawej jest najciemniejszy. Może dlatego najbardziej odbija światło lampy.
Helen 20:47, 11 lut 2020

No jestem ciekawa tych farb przy świetle dziennym. Wszystkie fajne, ale w realu mogą wyglądać inaczej
galgAsia 20:48, 11 lut 2020

Dorii napisał(a)
O zachodzie słońca po zimie już śladu nie było, ale pięknie było. Niestety taki śnieg to tylko ogromne korki bo na drogach breja. Mógłby zostać choć na kilka dni, mam już dość szaroburo i ponuro. Nie pamiętam żeby w styczniu było tak mało słonecznych dni.

Osobiście wybrałabym ten najjaśniejszy ale pozostałe też będą cudnie wyglądać.

Chociaż przez chwilę było biało

No właśnie jest tylko jeden sposób, żeby to sprawdzić - malować.
anabuko1 15:12, 12 lut 2020

Helen napisał(a)
No jestem ciekawa tych farb przy świetle dziennym. Wszystkie fajne, ale w realu mogą wyglądać inaczej

Dokładnie tak
Gruszka_na_w... 16:13, 12 lut 2020

Też mi ten środkowy wpadł w oko.

Prószyło dzisiaj. Już dawno nie pisałam tego słowa.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AgnieszkaW 16:45, 12 lut 2020

galgAsia napisał(a)
Nowy kot w domu

Znalazłam sobie takiego w markecie budowlano - ogrodniczym na "o". Zobaczymy, jak się wpasuje w rabaty

Słodka fotka, a śnieżny księżyc uchwyciłaś cudownie
Pszczelarnia 16:52, 12 lut 2020

Ten środkowy na ścianie wyjdzie jaśniejszy nieco niż jest na wzorniku.