Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

galgAsia 17:39, 04 mar 2020

deszczowymaj napisał(a)
A czy Memory u Was też się rozkracza ? Mój gdy już nabrał wieku średniego ..a przyrasta bardzo szybko ,zaczął się kłaść na rabacie ..i nie wiem czemu ? w tamtym roku związałam chłopinę bo wyglądał źle..
Tu go widać..związany w połowie
No nijak Ci Asiulku nie pomogę, bo ni mam... Ma Ania Kwartet, ma (chyba...) Gosiek33...
Ale pocieszę Cię - wiązania nie widać
deszczowymaj 18:02, 04 mar 2020

galgAsia napisał(a)
No nijak Ci Asiulku nie pomogę, bo ni mam... Ma Ania Kwartet, ma (chyba...) Gosiek33...
Ale pocieszę Cię - wiązania nie widać

Asiulku ja Cię przepraszam ,że Ci tak z butami na Twój wątek ale wyczytałam ,że o Memorym piszecie..to sobie myślę zapytam
galgAsia 19:11, 04 mar 2020

Oj tam, oj tam, przeca jesteś tu już zameldowana
deszczowymaj 11:33, 05 mar 2020

galgAsia napisał(a)
Oj tam, oj tam, przeca jesteś tu już zameldowana

no to się mnie już nie pozbędziesz

dzisiaj pogoda ładna, prawda ? Asiulek w pracy ?
galgAsia 12:23, 05 mar 2020

Oj, pogoda cudna, Asiulek standardowo w robocie, w robocie standardowo młyn

Zaraz po obiadku lecę do ogrodu, gdyż albowiem wczoraj, całkiem niespodziewanie, stałam się posiadaczką dużej ilości sadzonek przylaszczek i duuużej ilości sadzonek kopytnika . Niedawno marudziłam w obecności Cioci mojej, że coś marne te moje roślinki i pewnie będę musiała dokupić, zresztą na nową rabatę też je planuję... No. Ciotka kupowała dla siebie, to wzięła i dla mnie Muszę je teraz zagospodarować tymczasowo w dużych donica w zacisznym miejscu, niech sobie tam siedzą, aż zrobię rabatę

I na łysolka dziś też zapoluję, bo powinien być dobrze widoczny, a nieuchronnie zmierza do pełni i jest coraz większy.
Dominika11 12:26, 05 mar 2020

u mnie pogoda też piekna, a ja ślęczę przy kompie w robocie, jedyny plus to nadrabiam zaległości na O.
galgAsia 12:36, 05 mar 2020

Dominika11 napisał(a)
u mnie pogoda też piekna, a ja ślęczę przy kompie w robocie, jedyny plus to nadrabiam zaległości na O.

No ja właśnie teraz mam trochę luzu, więc odpaliłam O., tylko nie wiem, na jak długo...

Wpadło mi w oko, że ambrowce kupujesz . Ja w ub. roku w Wojsławicach kupiłam. Pięknie był przebarwiony jesienią. Teraz niecierpliwie podglądam, kiedy zacznie rozwijać liście
Dominika11 12:42, 05 mar 2020

ano mam taki zamiar, juz znalazłam nawet, tylko cena mnie zabiła, a chcę kupić jeszcze 3 szt to juz wogóle
KasiaLangier 14:50, 05 mar 2020

Asiu, postanowiłam zadziałać spontanicznie, więcej nie prowadzić rozważań i kupiłam rozdrabniacz MacAllistera polecany przez Ciebie Spełnia moje kryteria i ma 2-letnią gwarancje oraz późniejszy serwis zapewniony przez C. Jeszcze raz dziękuję
antracyt 16:08, 05 mar 2020

A mi się dzisiaj udało różę przesadzić. Dostałam przymusową eksmisję sprzed komputera, miałam instalowane w biurze jakieś brzydkie skrzynki do fotowoltaiki i co mogłam biedna zrobić skoro pracować nie pozwolili Hyc do ogrodu, złapałam za taczkę i szpadel... i namęczyłam się koszmarnie. Od razu mi lepiej