Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

Milka 07:39, 07 maj 2020

galgAsia napisał(a)
No widzę, widzę...
Aż mnie skręca z zazdrości Też bym tak chciała
U mnie bergenie kwitną po raz pierwszy, więc je bacznie obserwuję pod kątem ewent. rozmnażania. Kolorki mają zacne

Śliczna jest
galgAsia 10:25, 07 maj 2020

kwartet napisał(a)
opiekuję się na maksa rośnie w oczach mam nadzieję że kwitnąć to już będzie u ciebie. My powinnyśmy jakiś ogólnopolski kanał przerzutowy stworzyć .
A podziwiam wszystko po kolei i zdjęcia i roślinki i mur, wytrwałość w prowadzeniu wątku i to podpieranie nas na duchu. Ja za wiele nie piszę bo jeszcze za dużo mi się ulewa ale to że dziewczyny sumiennie solidnie i z uśmiechem nas tu dopingują jest nie do przecenienia .Piszę o tobie i wielu innych u których cichcem siedzę.
Ania, to jest tak, że każdy ma lub będzie miał lepsze lub gorsze dni. Mix pandemii i polityki jest tak wybuchowy i toksyczny, że wszyscy wyjdziemy z tego poturbowani na duszy. Kiedyś bardzo się interesowałam polityką, teraz jestem zdania, że trzeba być nieprawdopodobnym cynikiem, żeby się nią zajmować.
Jak mi lepiej, staram się ciągnąć za uszy do góry innych. Jak gorzej - siadam cichutko w kątku i czekam, aż mi przejdzie albo rzucam mięchem jak jakiś chirurg

Buziaczki

galgAsia 10:27, 07 maj 2020

lilarose napisał(a)

Tak, to była ta- zapisuję nazwę ale niebieskiej i tak szukam dalej
No to powodzenia Niebieskich jest dużo, na pewno coś ładnego znajdziesz
galgAsia 10:30, 07 maj 2020

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Dzisiaj księżyc jest w lisiej czapie. Będą fajne zdjęcia.
Sajgonów współczuję. Spokojnej nocy.
Nocka na szczęście spokojna, przespana. Dziś jestem jak lodowy głaz , nic mnie nie ruszy.
Zdjęcia wczoraj fajne wyszły, ale nic się nie wgrywa, internet zarżnięty...
galgAsia 10:32, 07 maj 2020

Johanka77 napisał(a)
U mnie dziś też duży łysy
Fajne są te zmiany na niebie, fascynują mnie

Magara napisał(a)
Asia, piękna ta hosta, taka zielona chyba też taką chcę mieć
No to już - hop, siup i do koszyczka

Milka napisał(a)

Śliczna jest
Pszczelarnia 10:39, 07 maj 2020

Lubię bergenie jak nie kwitną. A te z małymi liśćmi są fajne.
Gruszka_na_w... 22:07, 07 maj 2020

Co tak cicho? Wpadłam na wieczorną lekturę sprawozdania z dnia, a tu ani księżyca ani Galgasi.
Śnieg mi zapowiadają w poniedziałek.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
deszczowymaj 22:14, 07 maj 2020

Także niesłychanie zdziwiona tą ciszą jestem ..Asik czyżbyś do późnych godzin wieczornych w ogrodzie buszowała ?
Magara 23:49, 07 maj 2020

Pewnie w robocie - to wytłumaczalne, albo w kątku swoim się zaszyła, ale w tej sytuacji: powstań, wychodzić!!! nawet z mięchem na ustach, jak chirurg klasyczny
Poppy 00:00, 08 maj 2020

galgAsia napisał(a)
Ojej... za dużo gadamy...

To dla Ciebie

No ten watek to pedzi jak odrzutowiec. Chcialabym nadgonic, chociaz pismo obrazkowe, ale to za chwile moze, bo juz nie dzis

Asia, ksiezycowa dziewczyna z Ciebie, pieknosci wychodza z aparatu, tylko takie smutkiem podszyte.

Wisteria tez wow!