galgAsia
19:15, 10 maj 2020
Kokoryczka rosnąć będzie bez problemu, ale jak będzie miała wilgotno, to będzie się ładnie rozrastać. Jak dasz jej na stanowisko kompostu i ziemi liściastej, to powinno jej być dobrze 
Ja mam zamiar wprowadzić ten szary na salony ogrodowe
, więc będę po kolei malować: bramkę, bramę metalową, płot lamelowy, skrzynie po przeprowadzce też przerobię na szaro
Zobaczymy, jak to zagra. Zieleń od tego odcienia fajnie się odbija 
No ja trochę późno zauważyłam paskudy, więc liczyłam się z tym, że trzeba będzie powtórzyć oprysk. Rodzice mnie zaskoczyli, bo powiedzieli, że jak będą problemy, to oni te buksy wykopią i spalą... Spodziewałam się co najmniej Rejtana, a tu takie zdroworozsądkowe podejście
Ale dziś Mama zauważyła sójkę, która skakała wokół buksików i coś tam przy nich grzebała... Czyżby długo oczekiwany sprzymierzeniec…?
Dzięki za pomoc

Ja mam zamiar wprowadzić ten szary na salony ogrodowe

No ja trochę późno zauważyłam paskudy, więc liczyłam się z tym, że trzeba będzie powtórzyć oprysk. Rodzice mnie zaskoczyli, bo powiedzieli, że jak będą problemy, to oni te buksy wykopią i spalą... Spodziewałam się co najmniej Rejtana, a tu takie zdroworozsądkowe podejście

Ale dziś Mama zauważyła sójkę, która skakała wokół buksików i coś tam przy nich grzebała... Czyżby długo oczekiwany sprzymierzeniec…?

Dzięki za pomoc