Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

kwartet 22:38, 29 maj 2020

No no postęp jest a w tym kompostowniczku to towar już gotowy?
Tutaj ta druga cienista ma być? czy coś pomerdałam?
Magleska 22:43, 29 maj 2020

Asia
panele super

ja dziś zrobiłam rabatkę jednoroczną przy warzywniku-wszystkie kwiatki córcia wybierała -pomiesznie żółtego,pomarańczy i różu -szaleństwo ,aż razi po oczach -same aksamitki ,lwie paszcze ,dalie ,kosmosy i jeszcze jakieś inne od babcinki na rynku
mrokasia 22:44, 29 maj 2020

Fajnie . Kolorek widzę, że był próbowany. I jak? Zadowolonaś?
kwartet 22:46, 29 maj 2020

Elaboracik słuszna słuszność.
Ja to nawet dochodzę do wniosku że roślinką też się trochę spokoju należy, a my ciągle przy nich grzebiemy zero prywatności Nie mogą biedule w szlafroku sobie pochodzić z wałkami na głowie, tylko ciągle piękne pachnące muszą być. No kto by to wytrzymał
kwartet 22:53, 29 maj 2020

Magda córcia przechodzi okres papuzi.Mi mama opowiadała że jak zaczęłam sama wybierać w co się ubiorę to właśnie takie zestawy na siebie władałam jak twoja roślinki do ogródka.Nazywała to okresem papuzim , często gęsto zagryzała zęby bo oczopląsu można było dostać,a ja dumnie maszerowałam do przedszkola przekonana o swoim dobrym guście.
galgAsia 22:56, 29 maj 2020

Poppy napisał(a)
Asiu, u Anuli napisalas

I jak Ci sie sprawuja te slicznotki? Ktoras lepiej, gorzej?
Ja mam pink skyrocket, jestem z niej zadowolona, wherry'ego chyba mnie nie lubi
A kiedys nad sugar and spice myslalam, i wybralam pink, znaczy sie corka wybrala

Fajne zestawienie host Ci wyszlo, skusilabys sie na paprociowe?

I co robisz, zeby Ci slimory host nie jadly? U mnie jedna praktycznie zniknela w paszczach obzartuchow
Poppy, ja nie wiem , jak ja to robię, ale u mnie ślimorów nie ma Mam za to parę ropuchów , może to jest sposób...

Tiarelle trochę mnie zawiodły, sugar i pink mają fajne liście, ale słabo kwitną. Tłumaczę sobie, że może młode sadzonki i dlatego. Za to Wherry'ego ma chyba za dużo słońca i za mało wilgoci. Muszę ją przesadzić.

O paprociach myślałam, ale poczekam jeszcze chwilkę, aż będą większe
TAR 22:59, 29 maj 2020

radosc bredzie z plotu, my dopiero co skonczylismy. i nawet mowilam mezowi, ze bardzo sie ciesze, ze sie zdecydowalismy na dwie strony, jest ladnie i elegansio. U Ciebie tez tak bedzie.

Johanka77 23:04, 29 maj 2020

Fajny płotek!

To mówiłam ja z równiutkiego, wymuskanego ogrodu ze szpalerem rozplenic I to nie jednym
I zajebistym trawniczkiem

Magara 23:48, 29 maj 2020

galgAsia napisał(a)

No, to taki elaboracik mi wyszedł especially fod you, my dear
Może coś z niego się Tobie przyda

Śliczny elaboracik Ci wyszedł i bardzo Ci dziękuję
Co do ideału to się zgadzam, że coś takiego nie istnieje, w związku z czym nie planuję go osiągnąć
Ale natury nie oszukasz, gena nie wydłubiesz - ja zadaniowa jestem, jak mam coś na liście zadań, to mnie organicznie boli, że nie mogę zadania wykonać, albo ewentualnie wkurza, że plan mam zaburzony
galgAsia 09:10, 30 maj 2020

Kasya napisał(a)
A okazało się ze mam duzo host... i nawet ciekawe i niebrzydkie
Bo remanencik od czasu do czasu dobrze robi W ogrodzie też A jeszcze jakby zrobiły inne babole -mogłabyś się zdziwić, ile cudów masz