Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

DariaB 12:04, 15 wrz 2023

Zuza cudne te widoczki! Na jesień to zawsze mnie nostalgia dopada, ale uwielbiam jesienne, mgliste poranki. Jestem fanką Twoich dali, ja nadal czekam na moje, które się długo zbierały po ataku ślimaków, jest szansa, że się doczekam Nowa rabata widzę się szykuje, fajnie
edi75 13:58, 15 wrz 2023

Jaki ugodowy mężaty
antracyt 14:41, 15 wrz 2023

DariaB napisał(a)
Zuza cudne te widoczki! Na jesień to zawsze mnie nostalgia dopada, ale uwielbiam jesienne, mgliste poranki. Jestem fanką Twoich dali, ja nadal czekam na moje, które się długo zbierały po ataku ślimaków, jest szansa, że się doczekam Nowa rabata widzę się szykuje, fajnie

Strasznie długo dalie ćwiczą Twoją cierpliwość. Dobrze że cały czas jest tak ciepło, to zdążysz się jeszcze nimi nacieszyć.
Jesienna nostalgia... na szczęście jeszcze mnie w tym roku nie dopada, to pewnie zasługa pogody. Mgły są bardzo malownicze w przeciwieństwie do późnojesiennej słoty. Niech się ta nie spieszy z nadejściem.

Rabata, właściwie rabatka 4x5m, będzie powiekszona o minimalistyczne nasadzenia. To dla mnie nowość
antracyt 14:41, 15 wrz 2023

edi75 napisał(a)
Jaki ugodowy mężaty

Moim zdaniem wygodny
DariaB 15:12, 15 wrz 2023

antracyt napisał(a)

Strasznie długo dalie ćwiczą Twoją cierpliwość. Dobrze że cały czas jest tak ciepło, to zdążysz się jeszcze nimi nacieszyć.
Jesienna nostalgia... na szczęście jeszcze mnie w tym roku nie dopada, to pewnie zasługa pogody. Mgły są bardzo malownicze w przeciwieństwie do późnojesiennej słoty. Niech się ta nie spieszy z nadejściem.

Rabata, właściwie rabatka 4x5m, będzie powiekszona o minimalistyczne nasadzenia. To dla mnie nowość

Uśmiałam się z tej rabatki u mnie większość rabat jest mniejsza od tej rabatki No dalie mnie ćwiczą fakt! Mnie też jeszcze nostalgia nie dopadła, ale pewnie i ten dzień nadejdzie.
Makao 15:16, 15 wrz 2023

No to kawał rabaty się zrobił. Mądra decyzja męża która pewnie jest Ci na rękę
antracyt 16:06, 15 wrz 2023

Dziewczyny, rzeczywiście nie pomyślałam, że wielkość rabaty to rzecz względna
U mnie takie wymiary mają rabatowe maluchy.
Magara 00:24, 16 wrz 2023

Helen napisał(a)

Mam tego floksa, jest obłędny i bardzo pachnący. Wiosną mogę ukopać

Helen, dopisałam do listy Helenowych roślin Ale zajrzę do niej chyba jutro bo dziś nie mam weny
Zuza - pomysł z rabatą zacny i rozsądny W sumie mało ważne co było inspiracją, liczy się efekt
ajka 21:39, 16 wrz 2023

antracyt napisał(a)

"Tyś jest temu winna". Po co mnie o plany pytałaś?
Chciałam tylko miejsce pod różę przygotować (to ten kij), ale jak mężaty zobaczył jaki mam zamysł to zaczął marudzić, że kolejnego wygryzka kosić nie będzie i że lepiej żebym wyrównała całość do tarasu. No trudno, zaczęłam poszerzać. Nie będę przecież dodatkowej pracy przy koszeniu biedakowi dodawać

Dobre A pomysł na całość już masz?
Magleska 22:16, 16 wrz 2023

Ale się tu dzieje bardzo dobra decyzja z powiększeniem rabaty
ciekawi mnie jak ten kwadrat obsadzisz

a ogród wrześniowy zachwycający -stara różanka ,dalie -no całość ekstra