Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Helen 08:24, 15 wrz 2023

Magara napisał(a)
Zuza, Twojego floksa Jeana dopisałam do listy, którą nazywam Listą Tysiąca Niezrealizowanych Planów Ale przynajmniej będzie w czym wybierać, jakby co

Mam tego floksa, jest obłędny i bardzo pachnący. Wiosną mogę ukopać
Anda 09:19, 15 wrz 2023

Haha, Zuza, no kolejnego wygryzka mężowi na pewno nie możesz zrobić I bardzo dobrze. Tylko jedna róża?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Patrycja_KG_Lu 10:05, 15 wrz 2023

Dużo się zmieściło na 2,5 metrach. Dziękuje za zmierzenie.
antracyt 10:17, 15 wrz 2023

Anda napisał(a)
Haha, Zuza, no kolejnego wygryzka mężowi na pewno nie możesz zrobić I bardzo dobrze. Tylko jedna róża?

Haha, na razie
Wprawdzie myślałam o jakiejś jeszcze jednej, ale musiałaby być niska, taka bardziej ażurowa (żeby lawendy nie zasłaniała) i równie delikatna w odbiorze + "porcelanowa". Przetasowań w istniejącej części lawendowej robić nie będę. Tam jest sporo gruzu pod spodem, to co teraz rośnie ma się dobrze i mi się podoba. Muszę dopasować resztę.
antracyt 10:21, 15 wrz 2023

Patrycja_KG_Lu napisał(a)
Dużo się zmieściło na 2,5 metrach. Dziękuje za zmierzenie.

Czy dużo? Nie aż tak, wszystko się na długości 22m rozłożyło płynnie. Mam wrażenie, że sporo dziur jeszcze mam do wykorzystania
Anda 10:47, 15 wrz 2023

antracyt napisał(a)

Haha, na razie
Wprawdzie myślałam o jakiejś jeszcze jednej, ale musiałaby być niska, taka bardziej ażurowa (żeby lawendy nie zasłaniała) i równie delikatna w odbiorze + "porcelanowa". Przetasowań w istniejącej części lawendowej robić nie będę. Tam jest sporo gruzu pod spodem, to co teraz rośnie ma się dobrze i mi się podoba. Muszę dopasować resztę.

Lubię Sweet Pretty, ale nie wiem, czy dla Ciebie nie będzie za wysoka.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:48, 15 wrz 2023

Souvenir de St. Anne’s jest porcelanowa i lekka w odbiorze. I pachnie cynamonem
antracyt 10:56, 15 wrz 2023

Anda napisał(a)
Souvenir de St. Anne’s jest porcelanowa i lekka w odbiorze. I pachnie cynamonem

To odpowiedni typ
Nie pokazuj mi więcej

Już wyczytałam, że kapryśna, chorowita i szybko na ostrym słońcu przekwita... no cóż
Anda 11:07, 15 wrz 2023

antracyt napisał(a)

To odpowiedni typ
Nie pokazuj mi więcej

Już wyczytałam, że kapryśna, chorowita i szybko na ostrym słońcu przekwita... no cóż

Oj tam, u mnie sobie radzi, ale rzeczywiście szybko przekwita.

Obejrzyj Sommerwind
antracyt 11:17, 15 wrz 2023

Sommerwind na szczęście za różowa
Wstaw jakieś zdjęcie Souvenir de St. Anne’s z Twojego ogrodu. Rzeczywiście rośnie taka wysoka jak opisują? Jak będzie miała 2m to wszystko zacieni z tyłu
Ta, którą mam zaplanowaną w lewym narożniku ma taką miejscówkę, że nie będzie zabierać słońca całej reszcie prawie przez cały dzień.