Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

antracyt 10:10, 13 lis 2023

To pewnie dlatego, że tak jak ja wciąż czuje się bardzo młody

Miałam wczoraj dokańczać kanciki, ale prognozy pogody się nie sprawdziły i całodzienna mżawka skutecznie przystopowała zapędy ogrodowe. Wyskoczyłam jedynie obchód zrobić i wymyśleć miejsce dla nowych sadzonek od Reni Dzisiaj niezależnie od pogody czeka mnie sadzenie sryliona niezapominajek, zawilców wielkokwiatowych i chryzantemy arktycznej. Dobrze, że tym razem nic z nieba nie leci, chociaż listopadowy chłód daje już o sobie znać.
Wczorajsze przemoczone resztki resztek wstawiam. Szkoda, że jest tak zimno i w nocy przymraża, bo tyle róż nadal w pąkach...

antracyt 10:12, 13 lis 2023

Miłego poniedziałku
Kordina 11:09, 13 lis 2023

Cudne zdjęcia zapodałaś, kolory jak cieszą
Basieksp 11:39, 13 lis 2023

Podpisuje się pod Bożenką, kolory bardzo cieszą niech jeszcze trochę pogoszczą w ogrodach
Anda 11:55, 13 lis 2023

Kolorowo jeszcze u Ciebie U mnie tez niektore roze w pakach, niektore kwitna.
Kanciki czekaja na bardziej sucha pogode. Tak mokro u mnie, ze wychodza ogromne bryly ziemi. Na razie wiec kancikow robic nie moge.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
antracyt 15:57, 13 lis 2023

Dziewczyny, te plamki koloru to już tylko z bliska widać. Chociaż dzisiejszy dzień przyniósł mi w prezencie przepiękną pogodę. Posadziłam co miałam posadzić i nawet kolejną część kancików ogarnęłam. Do pracy przed komputer usiądę wieczorem.
Ewo, ja nie mam tego problemu. Na fragmentach piaszczystych, a tych u mnie dostatek, taka pogoda i wilgotność ziemi sprzyja wyrównywaniu rabat, wszystko się obsypuje, a krawędzie wychodzą idealne.

Słońce naprawdę potrafi podkolorować rzeczywistość

Kordina 17:00, 13 lis 2023

antracyt napisał(a)

Już poprzednio zastanawiałam się nad tą idealnie prostą linią i miałam niejasne podejrzenia, że skleiłaś dwa zdjęcia
Helen 21:43, 13 lis 2023

To prawda, super równo działasz
Alija 22:13, 13 lis 2023

Piękne zdjęcia różyczek, te jesienne bardzo cieszą.
nyna76 00:19, 14 lis 2023

No i bomba

Pieseł też się załapał

U mnie pączki ma MW, Pomponella i The Fairy. Szok ...

A do optyka weszłam sobie dzisiaj i będę robić porządne okulary do czytania, takie które mogę założyć na soczewki.. W końcu skończę z badziewiowymi z Rossmanna