Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

antracyt 06:48, 14 lis 2023

Bożenko, Helen - zapewniam, że zdjęć nie kleiłam Doszła do perfekcji przy udziale bambusowych kijków i sznurka, no i bez półksiężyca do cięcia nie wyszłoby tak dobrze. Po ostatnich dnia naprawdę polubiłam to zajęcie Do tego, usłyszałam wczoraj komplement od sąsiadki - powiedziała, że muszę wpaść do niej pooglądać mój ogród z górnego piętra, bo wyglada naprawdę dobrze taki podzielony rabatami - i zrobiło mi się bardzo miło
antracyt 06:50, 14 lis 2023

Alija napisał(a)
Piękne zdjęcia różyczek, te jesienne bardzo cieszą.

Alicjo, wczoraj znalazłam jeszcze jedną kwitnącą. Kwiatów wprawdzie zostało na niej niewiele, ale nadal bardzo mocno pachnące
antracyt 06:55, 14 lis 2023

nyna76 napisał(a)
No i bomba

Pieseł też się załapał

U mnie pączki ma MW, Pomponella i The Fairy. Szok ...

A do optyka weszłam sobie dzisiaj i będę robić porządne okulary do czytania, takie które mogę założyć na soczewki.. W końcu skończę z badziewiowymi z Rossmanna

Ania, pieseł to się na wielu zdjęciach załapuje. Mam wrażenie, ze on lubi pozować Dosłownie wpycha się w kadr i czasami robi takie miny, że nie mogę się powstrzymać od śmiechu
Co do okularów, to rzeczywiście warto w porzadne zainwestować. Chociaż nie znam osoby, która nie miałaby po domu rozrzuconych kilku par dodatkowych marketowych
Kordina 08:59, 14 lis 2023

antracyt napisał(a)
... Do tego, usłyszałam wczoraj komplement od sąsiadki - powiedziała, że muszę wpaść do niej pooglądać mój ogród z górnego piętra, bo wyglada naprawdę dobrze taki podzielony rabatami - i zrobiło mi się bardzo miło

O! To weż ze sobą jakieś pstrykadełko, też zobaczymy co podziwia sąsiadka
Anda 15:13, 14 lis 2023

antracyt napisał(a)

Ania, pieseł to się na wielu zdjęciach załapuje. Mam wrażenie, ze on lubi pozować Dosłownie wpycha się w kadr i czasami robi takie miny, że nie mogę się powstrzymać od śmiechu
Co do okularów, to rzeczywiście warto w porzadne zainwestować. Chociaż nie znam osoby, która nie miałaby po domu rozrzuconych kilku par dodatkowych marketowych

Znasz jedną, mnie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gosialuk 17:10, 14 lis 2023

A ja jestem druga.
Kordina 17:42, 14 lis 2023

Ja trzecia
antracyt 18:47, 14 lis 2023

Kurcze...to ja chyba w jakiejś innej rzeczywistości żyję albo mam wokół samych zapominalskich, którzy prócz porządnych okularów, muszą mieć w każdej kieszeni/torebce zapasowe marketowe
antracyt 18:57, 14 lis 2023

Kordina napisał(a)

O! To weż ze sobą jakieś pstrykadełko, też zobaczymy co podziwia sąsiadka

Może wezmę i pstryknę, żeby udokumentować zmiany

Zajrzałam ostatnio na pierwszą stronę mojego wątku i zobaczyłam to zdjęcie z 2017

i zrobiłam aktualizację

Wyrosły nowe domy wokół, ale roślin w ogrodzie też przybyło. Tuje, pomimo cięcia, z 80cm skoczyły na 2,5m. Lawendy też nabrały masy
sylwia_slomc... 20:37, 14 lis 2023

Kanty brzytwa do tego stopnia, że w pierwszej chwili myślałam, że ten psiak na trawniku do druga przyklejona fotka