Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Anda 11:00, 28 lut 2024

antracyt napisał(a)

Mój LO, ze względu na miejscówkę, to chyba nigdy potworem nie zostanie. Szkoda, wolałabym mieć w jego kwestii Twoje dylematy
.

Za wymądrzenie z góry przepraszam, ale muszę, bo się uduszę
Moja LO Imię tej róży to imię i nazwisko kobiety

https://www.ogrodowisko.pl/watek/7408-louise-odier

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
antracyt 11:20, 28 lut 2024

edi75 napisał(a)
Zuza..ciełaś już róże?

Tak
Rojodziejowa 11:25, 28 lut 2024

Ooo a może ja jakąś różę puszczę na lamele. Jakby się tak rozlazła jak LO na murze w linku to byłoby cudnie!
Wymarzł mi tam powojnik…
antracyt 11:28, 28 lut 2024

Anda napisał(a)

Za wymądrzenie z góry przepraszam, ale muszę, bo się uduszę
Moja LO Imię tej róży to imię i nazwisko kobiety

https://www.ogrodowisko.pl/watek/7408-louise-odier

Haha a wiesz, że ja o tym wiem, a i tak często myślę o niej jak o płci męskiej - nie wiem dlaczego. Temat zaimków osobowych i przynależności do płci w przypadku tego imienia jakoś bardzo na męską stronę mnie ciągnie
PS. Poprawiłam, żeby Cię nie gryzło w oczy
antracyt 11:30, 28 lut 2024

Rojodziejowa napisał(a)
Ooo a może ja jakąś różę puszczę na lamele. Jakby się tak rozlazła jak LO na murze w linku to byłoby cudnie!
Wymarzł mi tam powojnik…

Super pomysł. Musisz jakąś odpowiednią upolować
Kordina 11:31, 28 lut 2024

antracyt napisał(a)
Wczoraj dalie zeszły ze strychu. Tak jak podejrzewałam, część przyschła z powodu za wysokiej temperatury. Z roku na rok zimy są cieplejsze i coraz więcej dalii mam w podobnym stanie. Zobaczymy ile się z nich nie obudzi, najwyżej będę zmuszona kupić nowe

Włóż je do wody na parę godzin przed sadzeniem czy do ziemi bezpośrednio czy do donic. Moje zeszłoroczne tak potraktowałam w/g instrukcji od sprzedającego.
Rojodziejowa 11:32, 28 lut 2024

antracyt napisał(a)

Super pomysł. Musisz jakąś odpowiednią upolować

Idealnie się składa! Nieprawdaż?
antracyt 11:32, 28 lut 2024

Kordina napisał(a)

Włóż je do wody na parę godzin przed sadzeniem czy do ziemi bezpośrednio czy do donic. Moje zeszłoroczne tak potraktowałam w/g instrukcji od sprzedającego.

Dobry pomysł, dzięki.
antracyt 11:33, 28 lut 2024

Rojodziejowa napisał(a)

Idealnie się składa! Nieprawdaż?

Idealnie
Anda 11:35, 28 lut 2024

antracyt napisał(a)

Haha a wiesz, że ja o tym wiem, a i tak często myślę o niej jak o płci męskiej - nie wiem dlaczego. Temat zaimków osobowych i przynależności do płci w przypadku tego imienia jakoś bardzo na męską stronę mnie ciągnie
PS. Poprawiłam, żeby Cię nie gryzło w oczy

Dziękuję

To pewnie wpływ Louis de Funès
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies