Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Kokesz 19:09, 14 lis 2021

O ja cie Zrób dżem albo salsę z zielonych pomidorów.
Szkoda wyrzucać na kompost.
antracyt 19:12, 15 lis 2021

Dziewczyny, pomidory nie są już tak smaczne jak latem, ale i tak o wiele bardziej aromatyczne od tych sklepowych. Jak się skończą, ciężko będzie się przestawić na kupne.
Renata, jak mnie zmrok nie zaskoczy, jutro zerwę zielone ostatki.
Basieksp 19:23, 15 lis 2021

Dokładnie tak ja jeszcze nie kupowałam tych sklepowych, aleoivh zostało raptem kilka sztuk trzeba będzie się przestawić, jeszcze teraz te kupne nie będą takie złe, ale te w lutym, marcu ale to już wiosna będzie za progiem
antracyt 19:46, 15 lis 2021

W ogrodzie brak już fotogenicznych kadrów. Zrobiłam sobie dzisiaj przegląd tegorocznych zdjęć. Fajnie się ogląda te same kadry z różnych pór roku. Najbardziej zadowolona jestem ze zmian na różance. Wiosną osiągnęła rozmiar docelowy. Pod koniec sezonu okazało się, że obsadziłam ją już prawie w całości. Jeszcze tylko niewielkie roszady na wiosnę zrobię i koniec, niech się ładnie rozrasta
Kwiecień to była praca głównie ze szpadlem

Początek lipca jeszcze trochę łysy

Koniec wakacji już przyjemnie bujny

Jesienna odsłona bardzo mi się podoba

Mirka 20:08, 15 lis 2021

Bardzo fajna rabata ci wyszła Jaką ona ma długość i szerokość?
Co na niej rośnie?
antracyt 20:21, 15 lis 2021

Z drugiej strony widok też mnie satysfakcjonuje

Z tegorocznych nowości najbardziej cieszy cienista. Rośliny w większości jeszcze w wersji mini, ale oczko wodne zarosło nadzwyczaj szybko Myślę, że ta rabata potrzebuje jeszcze z 2 lata, żeby wygladać naprawdę fajnie. Dosadziłam na nią sporo cebulowych, bardzo jestem ciekawa efektu wiosną.
To zdjęcie z maja i końca lipca

Oczko sierpniową porą Z daleka trudno je znaleźć

sylwia_slomc... 20:30, 15 lis 2021

antracyt napisał(a)
W ogrodzie brak już fotogenicznych kadrów. Zrobiłam sobie dzisiaj przegląd tegorocznych zdjęć. Fajnie się ogląda te same kadry z różnych pór roku. Najbardziej zadowolona jestem ze zmian na różance. Wiosną osiągnęła rozmiar docelowy. Pod koniec sezonu okazało się, że obsadziłam ją już prawie w całości. Jeszcze tylko niewielkie roszady na wiosnę zrobię i koniec, niech się ładnie rozrasta
Kwiecień to była praca głównie ze szpadlem

Początek lipca jeszcze trochę łysy

Koniec wakacji już przyjemnie bujny

Jesienna odsłona bardzo mi się podoba

Niesamowicie się w jeden sezon zagęściła Co to kwitnie na różowo na pierwszym planie ostatnia fotka?
Mgduska 22:23, 15 lis 2021

Piękne podsumowanie Różanka już wygląda przewspaniałe. No i niestety, bardzo to nieładnie, ale zazdraszczam Ci tej przestrzeni
Helen 06:00, 16 lis 2021

Ja też zazdraszczam takich włości.
antracyt 09:33, 16 lis 2021

Magda, Helen, duże włości (właściwie to rzecz względna, spójrzcie na ogród Sylwii ), to plusy, ale też minusy. Bardzo lubię tą moją przestrzeń, ale już teraz ledwo ją ogarniam, a właściwie nie ogarniam. Dobrze, że nie jestem perfekcjonistką, bo bym zwariowała widząc te wszystkie chwasty, których nie nadążam wyrywać i te wszystkie zaplanowane niezrealizowane prace... No ale nie narzekam