Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Mgduska 21:15, 09 lis 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)

Dalie super sąW warzywniku

Właśnie, Sylwia, przecież to faktycznie warzywa! Zuza, w warzywa inwestujesz, co się martwisz
antracyt 07:02, 10 lis 2021

Sylwia, poletko z truskawkami to prawie warzywnik, zalicza się I pewnie płotek od Ciebie zgapię do tego

Magda, jak tak bardzo się tym faktem nie martwię ale to bardzo dobry argument dla mężatego, żeby mi jeszcze kawałeczek przekopał "pod warzywa"
antracyt 07:06, 10 lis 2021

Anda napisał(a)
Ja też potrzebuję nową donicę. Wiosną wybiorę się chyba do Venlo. Tam podobno jest fajne centrum ogrodnicze. Zresztą Holandia zawsze ma wszystko ładniejsze niż tu

Jutro wybieram się za to na zakupy ciuchowe. Potrzebuję nowe hoody

Zakupy ciuchowe... Na te już patrzeć nie mogę, nieletnie mi je obrzydziły. Potrafią godzinami chodzić po sklepach, "wybierać" i marudzić. Koszmar
Mgduska 10:44, 10 lis 2021

Potwierdzam, koszmar Który frustruje dodatkowo. Centrum ogrodnicze to całkiem co innego. Satysfakcja gwarantowana. Nawet, jeśli się tylko człowiek napatrzy.

Ale co właściwie Ewa potrzebujesz - nowe kaptury??
Anda 12:58, 10 lis 2021

Z moją nieletnią nie chodzę po sklepach, bo u nas jeszcze na razie nie funkcjonują. W przeszłości też odwiedzaliśmy w sumie tylko jeden sklep z sensownymi ciuchami dla dzieci. Dlatego kupujemy ciuchy w necie, buty rownież. Dla dzieci nie ma u mnie na miejscu wyboru, a specjalnie do Kolonii czy Bonn nie chce mi się jeździć

Kaptury, tak, to pewnie o to chodzi. Poza tym kupiłam sobie jeszcze sweter, kamizelę i longsleeve basic. Chodzę na zakupy rzadko i kupuję od razu więcej ciuchów, żeby często nie chodzić
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Alija 23:02, 10 lis 2021

antracyt napisał(a)
Pochwalę się jeszcze, że w weekend trafi do mnie róża Orienta® Djamila
Jak to u mnie, zakup nieplanowany, ale jaki ładny za to
Gdzie to maleństwo posadzić? Zupełnie nie wiem, do doniczki?
Ewo doradź

Ładny zakup, wygooglowałam, piękny kolor. Nie znam takich róż, ona musi być w donicy, a nie do gruntu?
inka74 06:54, 11 lis 2021

Właśnie wczoraj przeżyłam zakupy z Młodym bo... na kilkanaście godzin przed wyjazdem uznał, że wszystkie bluzy ma za małe i nie ma w czym jechać. Ten jest za to z serii marudzących inaczej - nie będę mierzyć, nie podoba mi się nic i... JA TEGO NIE WŁOŻĘ! Wróciłam wypompowana po 3 godzinach chodzenia po sklepach. Dobrze, że są pod nosem. Najgorsze jest to, że wiem że tego typu akcja się powtórzy za kilka miesięcy, najdalej w styczniu, bo rośnie w tempie przyspieszonym. Wcześniej kupowałam przez net na wyprzedażach ale niestety teraz to loteria. Ma taki rozmiar, że już w dziecinnych sklepach praktycznie go nie ma na wyprzedażach. A ciuchy z dorosłych są jeszcze za duże bo jest chudy po prostu.
Agatorek 11:09, 11 lis 2021

antracyt napisał(a)

W domu nawet gdybym chciała, to nie mogę mieć za dużo roślin, bo potrzebuję parapetów i innych jasnych miejsc do zimowego przechowywania tego co na zewnątrz nie zimuje i wiosennego siania, sadzenia itp
Przesuszyłaś pelargonie? Mistrzyni

W czymś trzeba być dobrym

antracyt 12:16, 11 lis 2021

inka74 napisał(a)
Właśnie wczoraj przeżyłam zakupy z Młodym bo... na kilkanaście godzin przed wyjazdem uznał, że wszystkie bluzy ma za małe i nie ma w czym jechać. Ten jest za to z serii marudzących inaczej - nie będę mierzyć, nie podoba mi się nic i... JA TEGO NIE WŁOŻĘ! Wróciłam wypompowana po 3 godzinach chodzenia po sklepach. Dobrze, że są pod nosem. Najgorsze jest to, że wiem że tego typu akcja się powtórzy za kilka miesięcy, najdalej w styczniu, bo rośnie w tempie przyspieszonym. Wcześniej kupowałam przez net na wyprzedażach ale niestety teraz to loteria. Ma taki rozmiar, że już w dziecinnych sklepach praktycznie go nie ma na wyprzedażach. A ciuchy z dorosłych są jeszcze za duże bo jest chudy po prostu.

Takie modele też mam na stanie A do tego żadne już w typowo dziecięcych się ubierać nie chcą, więc jest poszukiwanie rozmiarów XS. Sklepy internetowe na szczęście wchodzą w grę, ale chodzenie po sklepach to teraz dla nich przyjemność. Gdybyśmy tego nie kontrolowali, to najchętniej bywałyby w centrach handlowych co weekend, bo są w nich kina, sieciowe "kawiarnie", a w nich matcha, empik z mangami... wszystko co najfajniejsze w tym wieku...
antracyt 12:17, 11 lis 2021

Agatorek napisał(a)

W czymś trzeba być dobrym