Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Margerytka40 08:44, 20 mar 2022

antracyt napisał(a)
Łączka już w pełnym rozkwicie
Cała aż się rusza od pszczół

Za chwilę ruszam w ogród, czego i Wam życzę

Śliczne
Gosialuk 08:44, 20 mar 2022

Pszczoły podobno jak znajdą jakiś pożytek to latają tylko do niego, dopiero jak się skończy szukają następnego.
ajka 16:39, 20 mar 2022

Ale fajne te krokusy w trawie Uwielbiam !
antracyt 17:13, 20 mar 2022

Na dużej cebulowej łączce chciałabym dla odmiany bardziej żarówiastą kolorystykę. Może to nakieruje pszczoły na derenie

Nie wiem ja Wy spędziłyście początek wiosny, ale ja się leniłam na maxa

Musowo muszę dokupić duuużo tych maluchów, pięknie rozweselają przestrzeń na nowej cienistej. A do tego z chęcią dodałabym cyklameny

Monia81 17:29, 20 mar 2022

Żarówiaste kolorki, super u mnie początek wiosny też leniwie w tamtym tygodniu za bardzo poszalałam z sekatorem i rękę nadwyrężyłam, spuchnięta, doprawiłam ją przenoszeniem drewna do drewutni to teraz pokornie wrzuciłam na luz, bo lewą ręką ścinanie wychodzi mi o wiele gorzej i dłużej, więc czekam aż ręka wróci do formy
Anda 17:45, 20 mar 2022

Zarówki jak się patrzy

Odwiedziłam dziś przyjaciółkę w szpitalu. Bardzo się ucieszyła, więc pierwszy dzień wiosny pozytywny.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Magara 22:58, 20 mar 2022

Dopiero się przekonuję do żółtego w ogrodzie ale trzeba przyznać, że o tej porze roku wszystko cieszy

Zuza, zrobiłam podsumowanie moich notatek z forum dotyczących postępowania z daliami. I trochę mam mętlik więc będę Cię dręczyć bo to przez Ciebie dalie zamówiłam

Na początek pytania pierwsze: jak przyjdą to do donic, nie muszą być duże (tak mam zapisane), ale jak głęboko mają być pod ziemią? ma im coś wystawać? CDN.
Kasiek 23:16, 20 mar 2022

Alez piekna masz te laczke, az sie usmiechnelam
antracyt 07:57, 21 mar 2022

Magara Ja przykrywam ziemią do czerwonej kreski

Jeżeli chodzi o wielkość doniczki, to wsadzam do takiej, żeby bulwy karpy nie były ściśnięte(miały sporo luzu) i od dołu nie dotykały włożonej skórki banana.
Helen 08:03, 21 mar 2022

Dobrze, że dałaś instrukcję, bo będę dzisiaj sadzić do donic.
Podlewasz regularnie doniczki czy tylko wsadzasz karpy do ziemi i jak się zazielenią, to zaczynasz podlewać?