Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Magara 22:41, 17 mar 2022

Na oczkach to się nie znam ale wpadłam się pochwalić, że udało mi się w końcu zapłacić za dalie Podobno w poniedziałek wysyłka Muszę się przebić przez mój notatnik forumowy ale na bank przyjdę dopytywać co z nimi zrobić
Na kolejne bratki też się dziś skusiłam
A kurki to kamienne czy ceramiczne?
antracyt 09:09, 18 mar 2022

No to już pewnie nogami przebierasz za przesyłką Ja cały czas czekam na informację o różach.
Kurza para jest na moje oko z jakiejś mieszanki betonu.
galgAsia 09:22, 18 mar 2022

W stawku u moich Rodziców na razie tylko rybki śmigają. Ciągle jeszcze nad ranem zdarza się tafla lodu.

Daga, możesz dalie od razu wsadzić do ziemi w donice, żeby nie wysychały, a donice ustawić w chłodnej piwnicy albo werandzie. Jak zaczną kiełkować, daj je do światła, żeby się nie wyciągały i były silne. Możesz je też wtedy rozmnożyć - pobierasz sadzonkę z piętką i do doniczki
antracyt 10:34, 18 mar 2022

Podpisuję się pod wszystkim, co napisała Asia
Dodam tylko od siebie, że do doniczek od razu daję coś dobrego na start: obornik, kompost i kawałek skórki bananowej(ale tak, by nie miała styczności z karpą).

Moje towarzystwo zamierzam doniczkować w weekend
Magara 14:17, 18 mar 2022

Porady daliowe dopisane do poprzednich Martwi mnie brak piwnicy oraz werandy. Mam chłodny strych - bez okna. No i foliak.
Zuza, a one będą w bulwach? W kłączach?
antracyt 15:19, 18 mar 2022

W karpach, mniejszych lub większych, w zależnościod odmiany i odżywienia pstryknęłam jednej fotę

Chłodny strych może być do czasu, aż towarzystwo puści liście
antracyt 15:37, 18 mar 2022

Łączka już w pełnym rozkwicie
Cała aż się rusza od pszczół

Za chwilę ruszam w ogród, czego i Wam życzę
Gruszka_na_w... 16:07, 18 mar 2022

Piękna ta łączka!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Anda 16:16, 18 mar 2022

Piękna
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
galgAsia 17:43, 18 mar 2022

Ja sobie zrobiłam łączkę w skrzyni , bo nie zdążyłam przygotować nowego miejsca...
Właśnie zaczyna się tam ruch

Twoja łączka śliczna