Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

antracyt 07:41, 22 wrz 2022

Znalazłam dzisiaj jednego z języków rozjechanego na naszej "osiedlowej" drodze. To najbardziej rezolutny grubas. Szkoda, wiem, że taka jest naturą i nigdy cały miot nie przeżywa, ale i tak mi smutno
Kokesz 08:18, 22 wrz 2022

Szkoda też kiedyś tak znalazłam "mojego" na osiedlowej drodze.
Przychodził do ogrodu codziennie przez dziurę w płocie, o tej samej godzinie, jak w zegarku.
Bardzo mi go było szkoda
Mgduska 08:56, 22 wrz 2022

Wrr, nie mogę pojąć, jak można rozjechać zwierzę. Trzeba chyba w komórkę patrzeć, nie na drogę, jeż to nie mrówka!
antracyt 09:15, 22 wrz 2022

Kokesz napisał(a)
Szkoda też kiedyś tak znalazłam "mojego" na osiedlowej drodze.
Przychodził do ogrodu codziennie przez dziurę w płocie, o tej samej godzinie, jak w zegarku.
Bardzo mi go było szkoda

Niby dzikie zwierzęta, ale człowiek i tak się przyzwyczaja. Tym bardziej, że to takie sympatyczne, niekłopotliwe maluchy. Mam nadzieję, że reszcie się uda.
antracyt 09:18, 22 wrz 2022

Mgduska napisał(a)
Wrr, nie mogę pojąć, jak można rozjechać zwierzę. Trzeba chyba w komórkę patrzeć, nie na drogę, jeż to nie mrówka!

Nasza wewnętrzna uliczka jest króciutka(na długosc 10 domów), dziurawa i wyboista, a mimo to jest kilku rajdowców... Do tego budowlańcy busami też się nieźle rozpędzają.
Roocika 09:40, 22 wrz 2022

antracyt napisał(a)
Dziewczyny okolic Poznania!
Szkółki Kórnickim rozpoczęły wyprzedaże, które potrwają do końca listopada. Na razie to ok 20%, nie wiem czy dalej będą większe.
Czaiłam się na Śnieguliczkę Chenaulta Brain de Soleil i nabyłam 6sztuk

Fajnie to wygląda.

Ostatnio zanabyłam śnieguliczkę z różowymi kulkami. Zobaczę jak będzie rosła.
Gosialuk 08:36, 23 wrz 2022

Miejsce dla śnieguliczki idealnie podkreślające jej urodę. Ona chyba już się troszkę jesiennie przebarwiła już? Ciekawe jak wiosną będzie wyglądać, ale Solei w nazwie chyba coś znaczy?
A o jeżyku doczytałam. Mi zawsze przykro jak widzę zwierzę rozjechane przez auto.
galgAsia 08:40, 23 wrz 2022

Piękne te Twoje dalie. U mnie w tym roku wcale nie chciały kwitnąć w te upały, dopiero teraz zaczynają. W ogóle po tej suszy to ogród dopiero odżywa, na sam koniec...
antracyt 08:55, 23 wrz 2022

Asiu, z tego co piszą dziewczyny, to nie jesteś osamotniona w późnym kwitnieniu dalii. Moje były szybko podpędzone w szklarni, myślę że to im pomogło.
Dzisiaj miałam rano szron na trawie, a na termometrze 2stopnie. Mam nadzieję, że jeszcze się trochę daliami pocieszymy.

galgAsia 08:59, 23 wrz 2022

Dwa stopnie, powiadasz... U mnie samochód pokazał 3,5 i powiedział, że gołoledź
Czy to nie za wcześnie aby...?