Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

13:58, 19 sie 2015
cały blog na deszczowe dni lub zimowe wieczory dodalam do ulubionych ...kozieradce tez jest i o nornicach i o hortensjach a te preparaty w trzeba zrobic i jak na pomidorach będą skuteczne ...to nic tylko w drozyc na stałe w zycie

Mala_Mi 21:26, 19 sie 2015

Twoja i Magnoliowa sesleria u mnie z różami pomarańczowymi.. zachwycam się za każdym razem jak patrzę na to połączenie
Magnolii nie mam jak jeszcze raz podziękować, wiec podwójne dzięki za przesyłkę zostawiam Tobie.
Ciągle mam zrobić fotkę i zapominam, wystawa zachodnia, wiec focie mogę robić późnym popołudniem.
Zaraz wrzucę co mam u siebie..
Justyna 21:29, 19 sie 2015

Ewo, Monica Lynden-Bell wydaje się znacznie jaśniejsza.
Będę niedługo w pęchcińskich stronach, chcesz coś? Ofertę floksów mają niemałą. Rosyjskie odmiany są w nowościach.
Serdecznie
Sebek 21:30, 19 sie 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Miłym gościom zostawiam kwiatki donicowe, cieszy mnie, że obrazki ogrodowe się podobają:

Uwielbiam to Obiecałem sobie, że w przyszłym roku postawię po jednej doniczce, ale z czymś ładnym Jednak jak mam się oprzeć widząc takie zdjęcia?
Bogdzia 21:40, 19 sie 2015

Pszczelarnia 08:18, 20 sie 2015

Justyna napisał(a)
Ewo, Monica Lynden-Bell wydaje się znacznie jaśniejsza.
Będę niedługo w pęchcińskich stronach, chcesz coś? Ofertę floksów mają niemałą. Rosyjskie odmiany są w nowościach.
Serdecznie

To ja idę do Ciebie na PW.
AgnieszkaW 08:23, 20 sie 2015

Ewo, zaglądam do Ciebie, by napawać się impresjonizmem Twojego ogrodu. Pozdrawiam serdecznie
topolanka 09:34, 20 sie 2015

Pszczelarnia napisał(a)

Jakie piękne ujęcie! Można czytać bez końca.
Pozdrawiam
Agata - ... "Pangloss zaś powiadał niekiedy do Kandyda: - Wszystkie wydarzenia wiążą się z sobą na tym najlepszym z możebnych światów [...]. — Masz słuszność, odparł Kandyd, ale trzeba uprawiać nasz ogródek”.
Ensata 10:38, 20 sie 2015

Ja z podziękowaniami, w tym pędzie przedurlopowym nie wiem, czy nie zapomniałam
Blog dodaje do ulubionych ciekawe info
Sesleria ma zawsze te żółte liście? czy to nadmiar słońca?
Pszczelarnia 10:44, 20 sie 2015

Nie ma zawsze. Ona słońce lubi. Może już jesień poczuła, bo ona szybko startuje (ciachamy tak jak trzcinniki). Może miała za mokro w tym miejscu (lałam tam, bo obok floksy i ona w dole jest - dlatego planuję jej przesadzenie na wyżyny.

Im bardziej podzielisz, tym lepiej. Źdźbła szybciej się zbiorą.

Nie powiem, co Poczta mi odpowiedziała (mogę ich do sądu pozwać o zwrot 15 zł. Szkoda nerwów).