Wszystkie postanowienia z reguły wymagają naszej osobistej zdrowotności.
Obyśmy zdrowi byli i nasi bliscy, a reszta to już pikuś.
Z ogromną przyjemnością chłonę świąteczne akcenty, prostota i wysmakowanie są zgodną parą a ten, kto je tworzy ma szczególne wyczucie piękna i elegancji, podziwiam tym bardziej.
Przy moim stole świątecznym przybyło nas, w najpiękniejszy sposób, bardzo budujące uczucie
Będzie zdrowie nie obędzie się bez postanowień i co ważniejsze wprowadzania w czyn.
cudności pokazujesz, choinka mnie ujęła lepiej dopasować się nie dało i te światełka
szklarnię zawsze chłonę ale tym razem aż mnie korci wyciąć Ci te bratki z firanki - do przebiśniegów blisko ale bratki dopiero w marcu - albo... niech ta zima trochę się zagości - odpoczywamy,snujemy plany wszelakie
Dlaczego nie chcesz nic postanawiać ogrodowo? żeby robić tylko bieżączki i to, co z nich wynika? Idziesz na żywioł? No to zrób postanowienie : w Nowym Roku żadnychpostanowień