Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

Tamaryszek 20:19, 05 lis 2020

No, tak...Więc mój m. już się dowiedział, że będzie u nas stół roboczy z ocynkowanym blatem. Tak się kończy wchodzenie na forum.
Czy jeszcze niedawno kwitły Ci tojady??
Roocika 21:23, 05 lis 2020

Ja się kompletnie nie znam, chociaż podglądam w ukryciu, świetny ten stolik w szklarni, a na zewnątrz to może pasowałby taki metalowy w kolorze tych podpór, taki lekki ażurowy
Pozdrawiam
mira 23:13, 05 lis 2020

Dziękuje za bukiet - stale można jeszcze robić jak fajnie.

Nie wiem czy pisałaś do czego ten stół będzie ?

pozdrawiam
Gardenarium 23:32, 05 lis 2020

Tamaryszek napisał(a)
No, tak...Więc mój m. już się dowiedział, że będzie u nas stół roboczy z ocynkowanym blatem. Tak się kończy wchodzenie na forum.
Czy jeszcze niedawno kwitły Ci tojady??

U mnie cały czas kwitną...

Instagram Ogrodowiska
ElzbietaFranka 23:51, 05 lis 2020

Pszczelarnia napisał(a)

Dziś patrząc na stado, rozmyślałam o życiu społecznym i politycznym a Cicero (jak wiemy za poglądy polityczne jako mówca występujący przeciw jednowładztwu i nadużyciom jednostek) został zasztyletowany) mi się przypomniał, stary, dobry, szkolny "przyjaciel". Mówił:
„Niejednego głupca chroni jego urząd.“

Witam Ewa

Też często myślę nad moim oczkiem i jestem co najmniej zbulwersowana. Nie raz na usta się Cisna słowa że niektórym by dęba włosy stanęły. Trudno przyszło nam żyć w czasach głupców na stolcach.
O polityce nie rozmawiamy a pies ,......

Ogród masz bardzo uroczy i te zwierzęta ale zachodu też dużo.
Też w tym roku szklarenke nabyłam i już co nie co schowałam.
Schowałam o ile się nie mylę szałwię omaczona i przeżywa czy to pierwszy raz wstawiłaś? Jeszcze chciałam się zapytać czy sama wialas szałwię czy kupowalas gotówce.

Pozdrawiam i zdrowka życzę.
Agania 00:31, 06 lis 2020

Fajne plany z zagospodarowaniem szklarnii i jej otoczenia, widok zachodzącego słońca, odbijający się w szybach szklarnii godny pozazdroszczenia
Miniaturkę stołu też mam podobną... jeszcze do ogrodu jej nie wystawiłam, wiosną będzie sadzenie i wtedy się przyda
Mira zawsze podsyła super inspiracje, a dla Ciebie przypomnienie
Nad stadem też ubolewam
magnolia 12:13, 06 lis 2020

gdzie dopadłaś Ewo taki piękny stolik roboczy?
Mnie stół roboczy marzy się od dawna... ale najpierw musi powstać zaplecze- jakieś miejsce techniczne. Niestety po wizytach w wątku marzy mi się ten stół mniej spokojnie, raczej wwierca się namolnie w głowę...ech Potem M. się dziwi co mnie tak goni?
Magda70 12:43, 06 lis 2020

magnolia napisał(a)
gdzie dopadłaś Ewo taki piękny stolik roboczy?
Mnie stół roboczy marzy się od dawna... ale najpierw musi powstać zaplecze- jakieś miejsce techniczne. Niestety po wizytach w wątku marzy mi się ten stół mniej spokojnie, raczej wwierca się namolnie w głowę...ech Potem M. się dziwi co mnie tak goni?

skąd ja to znam...
antracyt 14:59, 06 lis 2020

Ja już nawet miejsce na taki stół roboczy mam, ale fundusze się skończyły, hehe. Rozmyślanie zostawię na przyszły rok ewentualnie
Ewo, z przyjemnością będę podglądać Twoje zmagania ze stołem
Pszczelarnia 18:00, 07 lis 2020

ElzbietaFranka napisał(a)

Witam Ewa

Też często myślę nad moim oczkiem i jestem co najmniej zbulwersowana. Nie raz na usta się Cisna słowa że niektórym by dęba włosy stanęły. Trudno przyszło nam żyć w czasach głupców na stolcach.
O polityce nie rozmawiamy a pies ,......

Ogród masz bardzo uroczy i te zwierzęta ale zachodu też dużo.
Też w tym roku szklarenke nabyłam i już co nie co schowałam.
Schowałam o ile się nie mylę szałwię omaczona i przeżywa czy to pierwszy raz wstawiłaś? Jeszcze chciałam się zapytać czy sama wialas szałwię czy kupowalas gotówce.

Pozdrawiam i zdrowka życzę.

Oj dużo zachodu, "im dalej w las, tym więcej drzew".

Tak z szałwią eksperyment pierwszy raz.
3 sadzonki miała własne a 6 dokupiłam.

Listopadowe kwiatki: