a ja to doskonale rozumiem, bo mi podobają się super nowoczesne wnętrza, z dużą przestrzenią, ale sama w takim ultra nowoczesnym wnętrzu czułabym się nie specjalnie
Witaj Pszczółko! Świetne te niebieskie krzesełka, które pokazałaś wcześniej! Marzę o takich do ogrodu.
A lampa z doniczek bardzo pomysłowa. Atmosfera, jaką budują takie przedmioty jest taka ciepła i przyjazna.
Piernik cudny i na pewno smakowity! I widoki piękne! Mi się dziś zachciało coś piernikowego to ukręciłam na szybko murzynka z przyprawami piernikowymi takie małe oszukaństwo, ale pachnie i smakuje. Ewciu a jak Ty ten wzorek wykreowałaś?
Pokazałam te cudnościowe krzesełka eMowi, a on na to, że mamy takie same.
Ewo, jesteś mistrzynią klimatów.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Ten wzorek - to jest ręczne rzeźbienie (znajomy Artysta Rzeźbiarz) w drewnie gruszkowym. A sam "wzorek" jest dziełem zaprzyjaźnionej Artystki - Ilustratorki książek dla dzieci.
Ta wersja piernika jest nietypowa, ponieważ jest to piernik dekoracyjny. Choć składa się tylko z naturalnych surowców, nie jest przeznaczony do konsumpcji ze względu na twardość.
Jego wymiar to ok. 10x11 cm.