To samo powiedział mój małżonek

Ja w planowaniu to dopiero jestem kiepska i niezdecydowana, za dużo bym chciała, dopiero na poziomie realizacji jestem zadowolona
Wiesz co tak myślę, że tam gdzie grunt poszerzę rabatę i zakręcę do tyłu, tam gdzie kiedyś będziemy rozbudowywać taras, są nawet plany na basen z tyłu domu

ładnie wykończymy, aby można było później połączyć w całość i posadzę coś jednolitego, rosną tam samotne świerki na pniu, mają się dobrze, szkoda je wrzucać do doniczek. Zależy mi na nowoczesnym wyglądzie. Rozplenice hameln byłyby piękne tylko musiałabym tak posadzić aby nie "zjadły" świerków i nie stawiać za nimi donic. Testowałam w tym roku hameln gold - zdecydowanie mniejsze, ale to nie to samo, choć wcześniej zakwitają. Wtedy dodałabym tylko dwie doniczki na tarasie po przeciwnej stronie tych szarych, zależy mi teraz na białych, ponieważ za dużo mam szarości. Dodałbym do nich kulki bukszpanowe z zipperami, widziałam piękne są i będę je miała w szpalerze tam gdzie robię zmiany na rabacie, byłoby konsekwentnie

Zrobiłabym długość i wysokość taką samą jak te szare tylko szersze, aby swobodnie rosły nowe nabytki. One są lekkie także można je przestawić jakby coś. Jednak zimny prysznic od razu wspomaga myślenie