Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 21:19, 27 cze 2012

Ana napisał(a)

Cudna rabata!!!

Dzieki wielkie Aniu Bardzo mi milo
bociek 21:20, 27 cze 2012

malwes napisał(a)
O Boćku....schodki skarpowe przecudne.....!
Mam nadzieję, że zmykasz odpoczywać....

Niestety nie odpoczywalam Praca w terenie

A skarpa to moj koszmar, od lat nie moge sobie z nia poradzic, ale teraz jestem juz bliska celu dzieki Danusi
bociek 21:21, 27 cze 2012

Elfik napisał(a)
Boćku, a ja czekam na deszcz jak zmiłowanie - w prognozach od godziny miało lać, na tę intencję trawę posypałam saletrą wapniową - a tu nic! Ja też dziś używałam granulki - znowu zryte, ale na razie w jednym miejscu. A mój liguster w oczach schnie - ogrodniczka mi powiedziała, że to na pewno nornice ... Lecę do Anuli zobaczyć to sikanie...

Elfiku, u mnie tez jakis najazd nie wiem czego. Futro nie daje rady, trutka nie daje rady, zaczynam sie na serio martwic
Bogdzia 21:22, 27 cze 2012

Ja już wcziraj obejrzałam twoje rabatki ale nic nie napisałam bo mi się żal cisa zrobiło że tak zmalał po fryzjerze. mnie sie lepiej podobał przed fryzjerem, no i tego Ci nie chciałam pisac ale dziś napiszę. Natomiast zachwyciła mnie ta róża. piekna jest , nie spotkałam takiej jeszcze.
bociek 21:23, 27 cze 2012

alinak napisał(a)
nie wierzę że odpoczywa . pewno znowu zaskoczy nas super fotami . boćku skarpa nabiera ogłady i kolorków .uwielbiam twój zakątek szałwiowy.

Alinko, dzieki Kochana. Szalwie niedlugo trzeba bedzie przyciac, bo przekwita Ale jeszcze nie robie nerwowych ruchow, bo pszczolki musza wybrac ile sie da, tak ich jest malo
Mala_Mi 21:24, 27 cze 2012

Bociek..napeno nie jest to kret..bo ten drań robi kopce...... a takie dziury to nornice, albo karczownik....
Rabaty trawiaste i inne też...ależ porządek....... ...
Futro fajne I wcale nie widać, że nie kąpane..... mój futrzak też już rok nie kąpany
bociek 21:25, 27 cze 2012

Evchen napisał(a)

O... posłuchałabym chętnie takiego koncertu Gdzie znalazłaś takie cudo? Bieluteńkie...

Ewuniu, na bazarku u mnie na wsi Sporo mieli bialych
bociek 21:32, 27 cze 2012

Bogdzia napisał(a)
Ja już wcziraj obejrzałam twoje rabatki ale nic nie napisałam bo mi się żal cisa zrobiło że tak zmalał po fryzjerze. mnie sie lepiej podobał przed fryzjerem, no i tego Ci nie chciałam pisac ale dziś napiszę. Natomiast zachwyciła mnie ta róża. piekna jest , nie spotkałam takiej jeszcze.

Bozenko, piszesz o tym duzym bukszpanie??? Musialam, on jest w wielu miejscach lysy, chociaz moze tego na fotkach nie widac i mocno bezksztaltny z e strony nieobfoconej a ja chcialabym, zeby sie zagescil i z kazdej strony mial ladna bryle. No i chcialam go troszke zmniejszyc.

Takie rzeczy trzeba tez pisac. Nie moze byc za slodko A ja sie nie obruszam, przeciwnie, uwazam, ze krytyka czy odmienne opinie sa niezwykle cenne, bo pozwalaja spojrzec na pewne sprawy z innej perspektywy I za to Ci dziekuje, bo zwrocilas mi uwage na to, ze byc moze zrobilam mu krzywde - oby nie

I dziekuje za skomplementowanie rozy
bociek 21:37, 27 cze 2012

asc napisał(a)
Bociek..napeno nie jest to kret..bo ten drań robi kopce...... a takie dziury to nornice, albo karczownik....
Rabaty trawiaste i inne też...ależ porządek....... ...
Futro fajne I wcale nie widać, że nie kąpane..... mój futrzak też już rok nie kąpany

Ania, blagam, tylko nie karczownik, no prosze Cie wypluj to, skrzyzuj nogi, rece i palce i obroc sie trzy razy wokol wlasnej osi a potem odpukaj w niemalowane

Jaki porzadek??? Ty wiesz ile ja mam chwastow???? Gdyby ktos prowadzil skup skrzypu polnego to moge dostarczac hurtem
Evchen 21:42, 27 cze 2012

bociek napisał(a)

O... posłuchałabym chętnie takiego koncertu Gdzie znalazłaś takie cudo? Bieluteńkie...

Ewuniu, na bazarku u mnie na wsi Sporo mieli bialych

No i przyjdzie mi na mazowiecką wieś po Pelaśki pojechać... Masz jeszcze coś z Białokwitnących?...