Ja już wcziraj obejrzałam twoje rabatki ale nic nie napisałam bo mi się żal cisa zrobiło że tak zmalał po fryzjerze. mnie sie lepiej podobał przed fryzjerem, no i tego Ci nie chciałam pisac ale dziś napiszę. Natomiast zachwyciła mnie ta róża. piekna jest , nie spotkałam takiej jeszcze.
Alinko, dzieki Kochana. Szalwie niedlugo trzeba bedzie przyciac, bo przekwita Ale jeszcze nie robie nerwowych ruchow, bo pszczolki musza wybrac ile sie da, tak ich jest malo
Bociek..napeno nie jest to kret..bo ten drań robi kopce...... a takie dziury to nornice, albo karczownik....
Rabaty trawiaste i inne też...ależ porządek....... ...
Futro fajne I wcale nie widać, że nie kąpane..... mój futrzak też już rok nie kąpany
Ja już wcziraj obejrzałam twoje rabatki ale nic nie napisałam bo mi się żal cisa zrobiło że tak zmalał po fryzjerze. mnie sie lepiej podobał przed fryzjerem, no i tego Ci nie chciałam pisac ale dziś napiszę. Natomiast zachwyciła mnie ta róża. piekna jest , nie spotkałam takiej jeszcze.
Bozenko, piszesz o tym duzym bukszpanie??? Musialam, on jest w wielu miejscach lysy, chociaz moze tego na fotkach nie widac i mocno bezksztaltny z e strony nieobfoconej a ja chcialabym, zeby sie zagescil i z kazdej strony mial ladna bryle. No i chcialam go troszke zmniejszyc.
Takie rzeczy trzeba tez pisac. Nie moze byc za slodko A ja sie nie obruszam, przeciwnie, uwazam, ze krytyka czy odmienne opinie sa niezwykle cenne, bo pozwalaja spojrzec na pewne sprawy z innej perspektywy I za to Ci dziekuje, bo zwrocilas mi uwage na to, ze byc moze zrobilam mu krzywde - oby nie
Bociek..napeno nie jest to kret..bo ten drań robi kopce...... a takie dziury to nornice, albo karczownik....
Rabaty trawiaste i inne też...ależ porządek....... ...
Futro fajne I wcale nie widać, że nie kąpane..... mój futrzak też już rok nie kąpany
Ania, blagam, tylko nie karczownik, no prosze Cie wypluj to, skrzyzuj nogi, rece i palce i obroc sie trzy razy wokol wlasnej osi a potem odpukaj w niemalowane
Jaki porzadek??? Ty wiesz ile ja mam chwastow???? Gdyby ktos prowadzil skup skrzypu polnego to moge dostarczac hurtem