Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 21:49, 17 lip 2012

Zmykam, PA!!!

Konstancja30 21:52, 17 lip 2012

APEL

Ewa i Katarzyna ... ja zwariuje ... miotam siem gdzie tzn u której to opublikować ale jak nie pozmieniacie avatarów to ja do końca zgłupieje ... mylę Was ... i jak jeszcze ktoś ma to co ja to niech mnie poprze ... moja propozycja to wrzucić twarz ...
monitka 21:53, 17 lip 2012

bociek niemożliwa jesteś zaraz ja się będe tłumaczyć że tkanke ozdobną spalam
wyobraziłam sobie tych amantów w akcji
Evchen 21:55, 17 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)

APEL

Ewa i Katarzyna ... ja zwariuje ... miotam siem gdzie tzn u której to opublikować ale jak nie pozmieniacie avatarów to ja do końca zgłupieje ... mylę Was ... i jak jeszcze ktoś ma to co ja to niech mnie poprze ... moja propozycja to wrzucić twarz ...

Bociek... A kto to jest Katarzyna????
Izuś, nie pomyliłaś wątków? Twarzy nie wrzucę, jestem przed liftingiem!
Evchen 21:56, 17 lip 2012

bociek napisał(a)
Ewa, ze cwiczysz miesnie przepony A odglosy wydawane paszcza to dla zwiekszenia efektu spalania tkanki ozdobnej

........................ popłakałam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agata_chrosc... 21:57, 17 lip 2012

Poważnie? Bardzo wiele. Piszę to z przykrością, bo wolałabym żeby takie same dobre strony były w Polsce. Długo by wymieniać, ale takie dla mnie najistotniejsze to łatwość życia, bo jest ono po prostu dobrze zorganizowane, co oznacza, że zwykłe czynności życiowe nie pochłaniają wszystkich nerwów i zdrowia (dojazdy, urzędy, edukacja etc). Poza tym estetyka otoczenia - dla mnie akurat to ważne (skrzywienie zawodowe). No i fakt, że ludzie uśmiechają się do siebie na ulicy, a w sklepie sprzedawczyni nie opierniczy Cię za niewinność, bo nie ma takiej potrzeby (ta sprzedawczyni znaczy takiej potrzeby nie ma, bo jest ogólnie zadowolona z życia). Za to żarcie paskudne!
malwes 22:37, 17 lip 2012

Boćku, bardzo mi się podoba ta "stopniowana" rabata - ma fajny klimat. Widziałam podobne tu teraz na wakacjach w Zakopcu - taki styl jest bardzo ciepły i taki "domowy", ja uwielbiam. Niestety nie mam zdjęć tego miejsca bo mogłąbym wrzucić jako inspirację - jeśli się tam jeszcze dowlokę, to porobię. Ale pogoda średnia więc tylko kilka fotek mam - za deszczowo, żeby pójść z dziećmi gdzieś wyżej, więc poluję na tatrzańskie ogródki

Strasznie się uśmiałam z całego wywodu językowego, choć zdaję sobie sprawę, że poza tym, nie jest to wcale prosta sprawa, taki wyjazd.

Ściskam wakacyjnie.
magnolia 23:20, 17 lip 2012

bociek napisał(a)
Zycze wszystkim milego wieczoru

jakie to śliczne wyszło!
Martek 23:36, 17 lip 2012

Polska wieś - znakomicie ujęta
Posesja dopracowana jak spod igły,a kot kropka nad "i"
Pozdrawiam
Mala_Mi 00:02, 18 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)
No sama widzisz, jakie ja mam życie. A zwykłe "jak się masz" to jest "hu hat het met jau" (fonetycznie piszę). Na dodatek moje dziecko postanowiło tylko w tym psim języku mówić! A Wy tu sobie żarty robicie!

Oplułam monitor... ze śmiechu..... bo kfiatki kfiatkami, ale życie towwarzyskie też jest ważne...
Ja w życiu nie potafiąłm się nauczyć żadnego języka... mówię płynnie i szybko po polsku, ale i z pisaniem mam kłopoty.... a tu jakieś dziwolągi..... bedę walczyć dalej w tym kraju..co wnerwia na maksa... kancików nie będzie i innych rzeczy też bo pracujac po 12 godzin 7 dni w tygodniu nie stać mnie na ogrodnika i pomoc domową.... za to nie spitola w ogrodzie (nie odbiorą jedynej przyjemnosci) i nie ukradną z domu (patrz u Gabik)..... Obcych językó uczyć się nei bedę bo jak z brzydką panna tyle nie wypije