Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 12:49, 14 lip 2012

Evchen napisał(a)

Klosowka sie zaczyna rozlazic super, to znaczy, ze szybko mi zarosnie puste miejsca
Jest taka aksamitna w dotyku

To tyle, jak widac szalu nie ma, wiele sie nie dzieje, ale plan na ten rok w zasadzie wykonalam.

]

To tyle????.... Boćku drogi... ! ... przecież jest cudnie!... Patrzę i wiem jedno "ja też tak kce!"

Milunia jestes Do nog padam za te pochwaly (naprawde wezma nas na jezyki )

Fakty sa takie, ze wprowadzone zmiany przyniosly ze soba porzadek, ale do cudnosci jeszcze kilka sezonow i kilka roslinek brakuje. Ale dzieki Ci Kobieto za dobre slowo

agata_chrosc... 13:38, 14 lip 2012

Wpadłam zobaczyć co z tym monitorem, ale widzę, że całkiem w porządku. Trawiasto i żurawkowo. Cieszą mnie postępy kłosówki bo zaplanowałam też u siebie i też bym chciała żeby się trochę rozlazła. No i elegancka skarpa się zapowiada. Pozdrawiam monitor
Diana 14:02, 14 lip 2012

bociek napisał(a)
"Kula" clematisowa sie popisuje

A to inna kula

Berry Smoothie nareszcie zaczynaja mezniec Zadowolone sa z diety florovitowej

A to Plum Pudding - na patelni sprawdza sie fantastycznie

jakie piękności !!!
śliczne 2 kule i żuraweczki kolor maja obłędny
an_tre 14:15, 14 lip 2012

Boćku jestem zachwycona twoim ogrodem a nasadzenia na schodach super, jak trawy i żurawki się rozrosną będzie kaskadowo- bajkowo
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
bociek 17:18, 14 lip 2012

Strasznie mi milo, dzieki Dziewczyny Ciesze sie, ze Wam sie podoba, chociaz ja wciaz w niedosycie. Ale teraz juz wierze, ze bedzie pieknie

Fajnie, ze zagladacie
Evchen 19:38, 14 lip 2012

Eee.. Bociek... dwie zołzy na językach?... kto by się ośmielił?...
A jeszcze takie słodkie zołzy?.... Sam mniód
A kosóweczkę z czym skomponowałaś?
monteverde 20:21, 14 lip 2012

Boćku no pięknie tu masz, z chęcią pooglądałam a co do ula to mnie się wydaje,że stoi w złym miejscu, zapytaj się Pszczółki jaką to pięknotką się pożegnałaś? pozdrawiam
GabiK 21:45, 14 lip 2012

Boćku, pięknie jest. Widać fajny pomysł, a i rośliny się starają. Te żurawko-trawy coś mi przypominają.
Uchyl rąbka tajemnicy, co na mydlanej będzie.
Bogdzia 22:05, 14 lip 2012

Po prostu jest pięknie . A ten powojnik to w tym roku był sadzony czy już wcześniej miałas? Pytam bo pięknie wygląda a ja posadziłam w tym roku dwa ale kiepso na razie rosną , niby kwitną ale myślałam że będa ładniejsze.
Mala_Mi 22:06, 14 lip 2012

Kula powojnikowa super.... podkłady kolejowe też.. dobrze, że pociąg nie jeżdzi po nich, bo skzoda było by takich nasadzeń......