Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 21:09, 11 wrz 2012

Jeju, jeju, jeju dzieki, normalnie uroslaaaaaaam po tych pochwalach

Trawki to moja duma, kocham je bardzo.

Karolina, przypomnij sie na wiosne to Ci ukopie, bo bede szykowala tez dla Bogdy, wiec za jednym zamachem ciachne dla Was obu. Ona bardzo szybko sie rozrasta, wiec nawet z dwoch trzech "odnozek" bedziecie mialy szybki dywanik

A szafirki zaraz bede klikac, piekne zestawienie
Matka 21:11, 11 wrz 2012

Boćku,
Właśnie przeczytałam o obrażonym Futerkujuż Jemu lepiej?a czy dalej biały?czy zmienił barwę?
Milka 10:29, 12 wrz 2012

boskie trawy i faktycznie wybujały! ja też mam tę kłosówkę i jakos podchodziłam jak do jeża...ale jak przycięłąm jest ok, fajna w dotyku
chwastów w sumie masz nie wiele, a kanalizację zrobią, trawa odbije i już

jednego mi żal, że dzień krótki i po pracy nici z ogrodu, ale co tam
Elfik 11:32, 12 wrz 2012

bociek napisał(a)
Trawki to moja duma, kocham je bardzo.

a my Ciebie... , nawet bez trawek... Jesteś uśmiechem Forum
Wiesz, szykuje mi się rewolucja przy podjeździe do garażu, miałam tam wsadzone setki krokusów i szafirków, więc zadalam sobie trudu i sitem przesiałam ziemię... iiiiiiiiii............ teraz się nie dziwię, że wiosną przecierałam oczy, gdzież one są??
Milka 11:34, 12 wrz 2012

a gdzie są Elu?
Elfik 11:36, 12 wrz 2012

Obróciły się w nicość! Chyba wymarzły po 20 maju... A myślałam, że tylko liście wymarzły
Mala_Mi 17:01, 12 wrz 2012

Nie mam czasu na razie poczytać zaległosci... ale poczytam na pewno.... no takiej rpzyjemnosci czytania ja ku Ciebie i KOnstancji to sobie nigdy nie odpuszczę... mogę odpuścic serial... ale wolę literaturę... buzioli i fajnie, że już mogę Cię tu i ówdzie poczytać ....
Milka 17:09, 12 wrz 2012

Elfik napisał(a)
Obróciły się w nicość! Chyba wymarzły po 20 maju... A myślałam, że tylko liście wymarzły

no, tak, ten rok był zaskakujący!
bociek 18:21, 12 wrz 2012

Bogda, dasa sie lobuz ciagle, nie chce przychodzic na mizianie i nie kladzie sie kolo mnie. Nawet to co upoluje nie jest przynoszone pod drzwi, tylko rzuca gdzie popadnie. No mowie Ci, kare mamy, do planowanej wizyty na okolicznosc szczepien, hehehehe . Juz ja to znam, milosc powroci i nawet bedzie probowal robic za kolnierz byleby Pan doktor nie chcial go dotknac.

Irenko, klosowka wybitnie milusia w dotyku, to prawda, reszta traw potrafi pokaleczyc. A chwasty sa, slowo harcerza. Z kanalizacji sie ciesze, trawnik odrosnie Tylko, ze serce troszku boli

Elfiku, jestes jak miod, slodzisz i tak milo laskoczesz Pozarly Ci potwory wszystkie cebulki??? Musisz chyba zainwestowac w koszyczki, co??? Bo, ze tak od przymrozkow i juz sie rozlozyly??? No moze...

Aneczko, zapraszam kiedy chcesz, nawet jesli tylko mozesz wpasc jak po sol, czy tam ocet na chwasciory
Madzenka 18:57, 12 wrz 2012

Pomiziaj futro ode mnie