Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Magda70 21:42, 30 gru 2013

a gdzie cukier???
monitka 21:44, 30 gru 2013

Bociuś nie dawaj się! Toż nie godzi się żeby taki wulkan energii jak Ty tak nam się dołował.
Proszę migusiem wykopać dołek i zakopać deprechę
Buziam i wszystkiego dobrego na Nowy Rok życzę
monitka 21:45, 30 gru 2013

Magda70 napisał(a)
a gdzie cukier???

no dajżesz spokój toż to biała śmierć! miodem se posłódź od bociusiowych pszczółek
an_tre 21:46, 30 gru 2013

Boćku to pewnie przez to twoje lenistwo mamy w grudniu wiosnę
Ale to nic i tak życzę ci jak najlepiej na ten Nowy 2014 Roczek
uściski
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 21:48, 30 gru 2013

Bociuś ja też chcę marca juz , ale jakoś wytrzymamy jeszcze troszkę.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, wymieniac nie bede bo Ty wszystko najlepiej wymieniłas w życzeniach powyżej , więc niech sie to tylko spełni i juz będzie fajnie i bez depresji, a tak nawiasem mówiac na taki nastrój tylko długie spacery mogą pomóc i choc się nie chce to tyłeczek z kanapy trzeba zwlec i iśc na długi spacer codziennie.
Magda70 21:48, 30 gru 2013

monitka napisał(a)

no dajżesz spokój toż to biała śmierć! miodem se posłódź od bociusiowych pszczółek
'

aaaa
no to gdzie miód???
bociek 21:49, 30 gru 2013

Magda, cukier stoi na szafce,no tam po lewej przy plycie. A jak kcesz miod to siem schyl pod piekarnik, tam stoi... I otworz te czekoladki, musze sie dobic chiba

Monisia, ale mnie huor to nawet dopisuje, mnie siem tylko nic nie chce Cudownosci w Nowym Roku

Ide se poleniuchowac, a Wy tutaj rzadzcie Laski Tylko szampana zostawcie na jutro, reszta Wasza
Zielona 22:07, 30 gru 2013

bociek napisał(a)

Czesc Marta, witam serdecznie, zapraszam. pozwol, ze nie rusze kupra z kanapy, ale siadaj, rozgosc sie, czuj sie jak u siebie - herbata jest w szafce nad ekspresem, kubki nad zlewem, kieliszki obok, nalewki tam na dole kolo zmywarki. Czestuj sie. AAAA i ciasto na jutro stoi przy piekarniku, ukroj prosze sobie i dla dziewczyn.
Oj niech juz bedzie marzec, wtedy od razu mi len sam sie z glowy wybije

Dziękuje za przyjęcie. Lenia masz, ale ciasto na jutro zdążyłaś zorganizować??? Eeeee... nie jest z Tobą tak źle! Robię herbatkę - posuń się na tej kanapie i powiedz, ile słodzisz, bo dla Ciebie tez parzę
Mirka 22:11, 30 gru 2013

Chyba ciepło idzie boćka widziałam,pozdrawiam Noworocznie
Konstancja30 22:21, 30 gru 2013

ale zaraz ... chwileczkę ... bez takiego tam szperania bo skoro istnieje domniemanie, ze ja siem wprowadzam ... no jakby pan Bociek pozwolił (bo pewnie za te płyty to mnie już lubi ) to co ja mam miodku nie zastać ... zostawcie dziefczynki mi miodku troszkę ...