Joasiu, dzielny byl bardzo Jeszcze do igielki duuuuzo brakuje. Musze kiedys porownanie zrobic
Buziaki
Dzieki Evchichonku
Dzieki A ktora trawka??? takie zolte kielki to hakone All gold. Proso tez mam, konkretnie Panicum clandestinum, ma takie niby listki i robi sie rozowo-fioletowe jesienia.
Cmok, cmok, cmok
Aniu, milo Cie widziec A bociusiowi jak remont zrobili to sie nie dziwie, ze polecial szukac innego lokum. Nie poczul sie jak we wlasnym domu. Przykro mi Aniu
Ja codziennie w drodze do pracy mijam kilka gniazd, ktore sa tuz przy samej drodze. Co roku sa zasiedlane Zaaklimatyzowaly sie bocki, ucywilizowaly
Bozenko, pachna hiacusie oj pachno, a pszczolki sie uwijaja w nich bardzo Powiem Ci, ze ja tez moje lizaki lubie bardzo . Dziekuje, ze zajrzalas
Kasia, szczerze nie jestem fanka molinii caerulea, chociaz mam, kwiatostany nie sa specjalnie urokliwe. Zdecydowanie bardziej podoba mi sie molinia arundinacea (wlasnie taka mialam co ja mi wyciepali, ale nie wiem jaka to byla odmiana), ale to dlatego, ze ja wole trawy kepowe anizeli strzeliste
Aniu, jeszcze raz foteczki porownawcze, tym razem ze stanem aktualnym. W tym roku go baaaaardzo delikatnie skorygowalam, glowne ciecie bedzie razem z cieciem cisow i buksikow
Wiem Aniu, oj wiem bardzo dobrze, chociaz moj juz nie protestuje, przeciwnie