Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Patrycja_KG_Lu 15:32, 01 wrz 2025

Dzięki za fotki zawilca Piesio pasuje do reszty.
Agatorek 17:08, 01 wrz 2025

Basiu, ma w tej chwili 2,5 miesiąca . I waży około 12 kg . Do zimy będzie już prawie normalnych rozmiarów .

Patrycja, dokładnie, będzie duży i kudłaty jak pozostałe
Ulina 19:17, 01 wrz 2025

Psia rodzina mi się podoba, ale nie wyobrażam sobie ich rozdziału. Będą tęsknić....,a na zdjęciach można zauważyć z którym młody ma bliższy kontakt, czy to tylko przypadkowe ujęcia? Niestety nie umiem dopasować imion.

Agatorek 19:26, 01 wrz 2025

Ula, no wiem, że będą tęsknić. Ja też będę.

I nie wiem jeszcze jak to wyjdzie z tym podziałem. Być może jeszcze będzie inna opcja. Ale nowy (chyba będzie miał na imię Hades) na pewno wyprowadza się ze mną.

Dla przypomnienia .
Ruda - Elza
Brązowo -czarny - Brutus
Biało- brązowa - Venus

Ujęcia są raczej przypadkowe. Ale zauważyłam, że Elza jest najbardziej obojętna jeśli chodzi o małego. Brutus jest zaciekawiony, ale nie ma do niego dostępu, bo u Venus objawił się instynkt opiekuńczy. Jak tylko widzi, że Brutus chce podejść, to warczy na niego (na Brutusa).
mrokasia 19:41, 01 wrz 2025

2,5 miesiąca i 12kg… taki okruszek
Agatorek 21:05, 01 wrz 2025

Maleństwo
LIDKA 21:10, 01 wrz 2025

Ale fajnie. U Ciebie szczeniak totalny. W bandzie fajnie się wychowa.
Nasz ma 5 m-cy. Półtora tygodnia z nami. Już się zaaklimatyzował bo zaczyna broić. Włazi na ławę i pije kawę z kubka. Zaczyna podkradać różne rzeczy i nosić do budki.
Szczeka jak mu coś nie pasuje.

Na spacer trzeba go wynieść na rękach kawałek pod las bo nie chce wyjść z podwórka. Kocham!
Margo2 21:46, 01 wrz 2025

Aga, ale się dziej.
Super informacja.
Takie "maleństwo" od razu wprowadza żywsza atmosferę.
Staruszki trochę się rozruszają.
sylwia_slomc... 21:50, 01 wrz 2025

LIDKA napisał(a)
Ale fajnie. U Ciebie szczeniak totalny. W bandzie fajnie się wychowa.
Nasz ma 5 m-cy. Półtora tygodnia z nami. Już się zaaklimatyzował bo zaczyna broić. Włazi na ławę i pije kawę z kubka. Zaczyna podkradać różne rzeczy i nosić do budki.

Na spacer trzeba go wynieść na rękach kawałek pod las bo nie chce wyjść z podwórka. Kocham!

Lidziu z tego co piszesz wynika, ze mały ma silny instynkt zawłaszczania przedmiotów. Uważajcie bo z tego mogą być potem kłopoty. Włącznie z pogryzieniem właściciela. Już trzeba z nim zacząć pracować nad pozbyciem się tego zachowania.
Agatorek 21:50, 01 wrz 2025

LIDKA napisał(a)
Już się zaaklimatyzował bo zaczyna broić. Włazi na ławę i pije kawę z kubka. Zaczyna podkradać różne rzeczy i nosić do budki.

No, mój też broi .
Pojechałam po niego sama (tak wyszło), prawie 250 km w jedną stronę (wiem, szaleństwo, ale zakochałam się w jego fotkach i to musiał być on ❤️).

Miał leżeć przed przednim fotelem pasażera (który zakryłam kocem, żeby go przez przypadek nie podrapał).
Przez pierwsze 10 minut spał.
Później zaczął się rozglądać po aucie.
I wpadł na pomysł, żeby być bliżej mnie. Położył łepek na środkowej konsoli, gdzie mam przyciski od świateł awaryjnych i od asystenta parkowania. Na szczęście ten asystent się nie włącza, jeśli się jedzie z prędkością powyżej kilku km/h, także udało mu się włączyć tylko światła awaryjne.
Po tej akcji został delikatnie zepchnięty z konsoli.
Później próbował wejść na przedni fotel . Ale uspokoił się, jak zaczęłam go głaskać. I tak go głaskałam prawie przez całą drogę. Dzięki Bogu mam automat