Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

ajka 11:17, 23 paź 2022

Jak ja lubię te twoje widoki z góry. Zawsze widać ogromny postęp, no i cóż mówić, po prostu pięknie jest.
Martka 14:11, 23 paź 2022

Aga, piękna czerwień. Składam wniosek o więcej zdjęć Tych nigdy nie za dużo, jak wiemy
Agatorek 14:20, 23 paź 2022

Basiu, na ostatnim „czerwonym” zdjęciu jest klon czerwony pospolity Rubrum . Pamiętam, jak go kupiłam zeszłej jesieni, to nie był tak przebarwiony, ale widocznie stał w szkółce w cieniu. Jednak słońce to podstawa w przypadku przebarwień

Monika, mam nadzieję, że i pozostałe ciemierniki nie zawiodą

Iwonka, dziękuję . Na takim spokoju nam zależało właśnie. Prawdziwa wieś .
Jeszcze bardziej sielsko miała moja babcia, miała dom w środku Puszczy Kampinoskiej, w miejscowości, gdzie kilka km jechało się do drogi asfaltowej. Wokoło były tylko lasy. W tym roku wyszła nawet książka o tej miejscowości, ze wspomnieniami ludzi, którzy tam mieszkali (miejscowość już przestała istnieć).

Aniu, bardzo dziękuje

Martuś, zdjęcia będą, jak się pogoda poprawi . Ostatnio pada ciągle (super, nie trzeba podlewać przed zimą! ) i nawet jak coś zrobię, to wychodzą szaro-bure widoki.
Kordina 14:26, 23 paź 2022

Agatorek napisał(a)

Bożenko, prośba przyjęta i rozpatrzona pozytywnie

Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, teraz tylko wyciągać konsekwencje
tuberculosa 19:01, 24 paź 2022

A ja głupia myślałam że dużo się naganiałam z łopatą! Jak zobaczyłam to oczko wodne to chapeau bas... podziwiam! Co za piękny ogród! I jaka przestrzeń! Bardzo bardzo podziwiam
Alija 19:03, 24 paź 2022

Agatorek napisał(a)
Przy okazji zbliżenie na ulubiony kolor , na czterech różnych drzewkach.

Agnieszko, piękne czerwoności, wiem, że lubisz ten kolor, liście ślicznie się przebarwiły.
I tak oglądając przypomniałam sobie, że końcem lata kupiłam w szkółce koło Rzeszowa różę, zupełnie nieplanowany zakup, ale miała tak niesamowicie czerwony kolor, że musiałam ją kupić. Pomyślałam też, że muszę Ci o niej napisać, bo to Twój kolorek.
Jest to róża parkowa Robusta, kwiaty pojedyncze, sprawdź sobie w internecie, chociaż na żywo jest ładniejsza.
Agatorek 20:09, 24 paź 2022

Bożenko, na pewno będę tego pilnować

Tuberculosa, dziękuję za miłe słowa . Miałam wtedy dużo wolnego z czasu, to z łopatą byłam bardzo zaprzyjaźniona. Codziennie się widywałyśmy

Alicjo, sprawdzę sobie tą różę, jedna w ta, czy w tamtą już nie robi różnicy . Dziękuje za podpowiedź.
Gruszka_na_w... 22:47, 24 paź 2022

Uwielbiam te widoki z góry Twojego ogrodu. Jest w nich moc.
Zostałaś ciemiernikową liderką!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Monika83 19:36, 26 paź 2022

Agatorek napisał(a)
Basiu,

Na takim spokoju nam zależało właśnie. Prawdziwa wieś .
Jeszcze bardziej sielsko miała moja babcia, miała dom w środku Puszczy Kampinoskiej, w miejscowości, gdzie kilka km jechało się do drogi asfaltowej. Wokoło były tylko lasy. W tym roku wyszła nawet książka o tej miejscowości, ze wspomnieniami ludzi, którzy tam mieszkali (miejscowość już przestała istnieć).

Agnieszka masz na myśli miejscowość Bromierzyk tam gdzie twoja babcia
mieszkała?
Urszulla 21:45, 26 paź 2022

Z początku wątku wnioskuję że ogród budujesz drugi sezon. Podziwiam i będę trzymać kciuki. Plan ciekawy