Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

MartaCho 08:19, 17 paź 2022

Śliczności! Piękne okazy wielu pięknych drzew. Jak one Ci wszystkie podrosną, to dopiero będzie szał.
Judaszowiec przepiękny!
Magleska 18:04, 17 paź 2022

Aga moc kolorów jesiennych piękny ogród tworzysz bardzo mi się podoba
Agatorek 18:32, 17 paź 2022

Monia, za to chyba wszyscy lubimy jesień . Te kolory są zachwycające.
U mnie teraz też już leń , nie będę temu zaprzeczać
Buziaczki

Aneta, a wiesz, że nie wiem, ile mam drzew? Ale sprawdzę, bo teraz sama jestem ciekawa .
Na pewno w tym tygodniu wrzucę jakieś fotki z balkonu . Dziękuję za miłe słowa ❤️
Powiem jeszcze nieskromnie, że rzeczka też bardzo mi się podoba!

Dziękuję Asiu . Judaszowiec faktycznie w tym roku się rozbujał

Marta, czekam z niecierpliwością na podrośnięte drzewa i CIEŃ

Madzia, dzięki! Staram się
anuska2507 21:50, 17 paź 2022

Pewnie lista drzew będzie równie imponująca jak lista róż
daszum 22:14, 17 paź 2022

Agnieszko, świetnie wygląda Twój ogród w jesiennej odsłonie, czaruje wszystkimi kolorami jesieni

Magara 00:03, 18 paź 2022

Aga, strasznie szybko drzewka Ci rosną - super widoki
Przy okazji Twoje rondo mi się rzuciło w oczy - masz już pomysł?
Wiolka5_7 08:13, 18 paź 2022

Aga Twój ogród już zachwyca przebarwionymi pięknie drzewami i krzewami a co będzie za kilka lat... Pięknie już masz! Uwielbiam taką jesień
Martka 20:20, 18 paź 2022

Aguś, z rozkoszą obejrzałam kolekcję jesiennych przebarwień. Judaszowiec, derenie, grujecznik, klony (ach!), ale też wiśnia Koju no mai - po prostu szał. Każdy kolejny sezon będzie zwielokrotniał te doznania i obawiam się, że wartość biletów wzrośnie.
Dziś sąsiad ogrodnik (trochę nieogarnięty, ale poczciwy człowiek) który zakładał mi trawnik, odbierał ode mnie niepotrzebne donice i komentarz był taki: "Ale pani nasadziła?!" Gdyby zobaczył Twój ogród, to by biedny padł
Rzeczka różana zachwyca. Do Piano faktycznie obowiązkowo trzeba posadzić stipę, w duecie są świetne.
Jest pięknie!

Agatorek 23:06, 18 paź 2022

Aniu, pewnie tak

Danusiu, dziękuje , bardzo lubię taką jesień.

Daga, na rondo w tym sezonie zabrakło czasu, na razie mi się nie pali . Chcemy wymienić kamienie na zielone (najpewniej serpentynit) i to chyba wszystko, co tam będę zmieniać. Raczej nie będę burzyć „donic” (palisadek), eM za dużo pracy w nie włożył, niech ma .
Niestety coś mnie ostatnio podpytuje o nowe rabaty. Mi już starczy, on by chciał jeszcze więcej (hahaha) . Może nad tym pomyślę, jak mi na piśmie obieca, że będzie mi pomagał w pieleniu

Dziękuje Wiolka . Też lubię taką kolorową jesień .

Martuś, na razie będzie bez biletów . Ale nie wiem, czy nie wrócę do wersji z odchwaszczaniem . Ten sezon kończę prawie bez chwastów, ale wiadomo, za rok znów będą się rozpychać na rabatach. Zostało mi dosłownie kilka doniczek do posadzenia, może jeszcze w tym tygodniu to zrobię.
Widzę jednak u siebie trochę niepokojące objawy, a mianowicie znów przeglądam oferty szkółek…kiedy to mija?

Pięknie popadało dziś u nas, w końcu!
Magara 23:38, 18 paź 2022

Aga, o rondo pytałam bo jestem ciekawa co zrobisz z kamieniami, które pójdą precz Moje białe dalej w wiadrach zalegają bez pomysłu Ale ja mam mało a Ty będziesz mieć masę
Jednak to wszystko nie wydaje się być problemem w zestawieniu z nieśmiało rozwijającym się rozpasaniem ogrodowym Twojego Małżonka
Współczuję
Postanowiłam, że kiedyś o tym napiszę książkę Poradnik to będzie dla Ogrodniczek Zmaltretowanych przez Partnerów, którzy Przejrzeli Ogrodowo na Oczy