Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

antracyt 18:53, 19 paź 2022

Agatorek napisał(a)
Widoczki z góry

Od tyłu

To mój ulubiony widok u Ciebie
Rojodziejowa 19:02, 19 paź 2022

Ale ten widok, to się zmienia niesamowicie szybko. Takie połacie, a już taki efekt... Niesamowita robota!
Monia81 19:32, 19 paź 2022

Jak ja lubię takie widoczki z góry Aga już to niesamowicie fajnie wygląda, a jak to się porozrasta to będzie widok nieziemski kawał ciężkiej roboty, ale takie efekty to cieszą na pewno
Wiaan 19:42, 19 paź 2022

Agatorek napisał(a)
Widoczki z góry

Od tyłu

O ten widok mi chodziło Świetnie to wymyśliłaś, masz własny park w ogrodzie. Jak wszystko urośnie to będzie dopiero czad
Kordina 20:07, 19 paź 2022

Uprasza się Właścicielkę tego pięknego ogrodu do zrobienia zdjęcia z tego samego miejsca teraz i zimą i wiosną i latem i w ogóle tak dla porównania dla Ciebie i dla nas żebyśmy cieszyły się razem z Tobą
sylwia_slomc... 21:04, 19 paź 2022

Warto było się tak utyrać? I to jak warto Cudnie już jest, a będzie tylko z roku na rok lepiej
Martka 21:11, 19 paź 2022

Magara napisał(a)

Postanowiłam, że kiedyś o tym napiszę książkę Poradnik to będzie dla Ogrodniczek Zmaltretowanych przez Partnerów, którzy Przejrzeli Ogrodowo na Oczy

O matko, jeszcze nie napisana, a już bestseller!
Pisz, Daga!
Wiaan 21:50, 19 paź 2022

Kordina napisał(a)
Uprasza się Właścicielkę tego pięknego ogrodu do zrobienia zdjęcia z tego samego miejsca teraz i zimą i wiosną i latem i w ogóle tak dla porównania dla Ciebie i dla nas żebyśmy cieszyły się razem z Tobą

O tak, o tym samym myślałam
Agatorek 23:05, 19 paź 2022

Asiu, dziękuje bardzo

Gosia, jest, jak piszesz . Zresztą chyba każdy, kto ma dom i działkę , to na nudę nie narzeka. Zawsze coś do roboty się znajdzie .

Zuza, mój chyba też

Asia, dzięki!

Monia, marzą mi się jeszcze zdjęcia z drona, ale to droga impreza, więc póki co odpuszczam. Ile roślin można kupić za takie zdjęcia

Anetko, a pomyśleć, że dwa lata temu było tu puste „pole” za domem . Mam nadzieję na szybki rozrost, będzie mniej chwastów do zlikwidowania .

Bożenko, prośba przyjęta i rozpatrzona pozytywnie

Sylwia, warto, warto .

Marta, Haha

Ale wiecie co? Jak tak patrzę na to zdjęcie na „tylny” ogród, to zastanawiam się, gdzie jeszcze mogłabym zrobić jakieś zawijaski… oby mi ta myśl przeszła do wiosny

Magara 00:27, 20 paź 2022

Agatorek napisał(a)
Widoczki z góry

Od tyłu

O matko... Jak Ty się narobiłaś...
Chyba się faktycznie wezmę za pisanie tej książki zanim Małżonek Cię wykończy domaganiem się żeby wszędzie tak było