Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

April 12:46, 05 maj 2025

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Leśne mazowieckie chyba uchwycone zostały w innym oświetleniu. Futerka mają w niesamowitym odcieniu. Piękne koty z nich będą.
Mam nadzieję, że problemy zdrowotne rudzielców są z lżej kategorii i szybko wrócą do zdrowia. Miłego weekendu.

Haniu, kociaki zmieniają odcień futerek. Im bliżej lata tym jaśniejsze.
Nad rudzielcami pracujemy.
April 12:47, 05 maj 2025

Kasya napisał(a)
Juz przeczytalam ze masz
Tylko nie wiem jakie to
Czy grandiflirum ?

mam chyba odmianę Goldsmith wielkokwiatowy
April 12:47, 05 maj 2025

ryska napisał(a)
Piękne zdjęcia, zachwycam się za każdym razem klimatem lasu.

Bardzo dziękuję
April 12:49, 05 maj 2025

Roocika napisał(a)

Nasze zaczęły chorować po roku, do roku były bardzo zdrowe - pierwsza samiczka zmarła jak miała 1,5, a potem po 1,5 roku jeden po drugim chorowały, próbowaliśmy oczywiście leczyć ale niestety to walka nie do wygrania. Mam nadzieję, że twoje będą zdrowe do późnej starości- tego oczywiście życzę Jedna szczurka, którą mieliśmy z fundacji, jak została sama to pojechała do fundacji (szczurki nie mogą być same, a my nie chcieliśmy nowych) i w zdrowiu przeżyła do 3 lat.

Kotów niestety nie mogę mieć- mam alergię Nie da rady. Psa mamy

Dla twoich kotów też dużo zdrówka...

Zaszło nieporozumienie. Ja na swoje młode kociaki, dzikie, przygarnięte, mówię szczurki Bo one tak mi się kojarzyły
Na prawdziwych szczurkach się nie znam zupełnie Nawet nie wiedziałam że one są alternatywą zwierzęcą dla osób z alergiami.
Roocika 12:53, 05 maj 2025

April napisał(a)

Zaszło nieporozumienie. Ja na swoje młode kociaki, dzikie, przygarnięte, mówię szczurki Bo one tak mi się kojarzyły
Na prawdziwych szczurkach się nie znam zupełnie Nawet nie wiedziałam że one są alternatywą zwierzęcą dla osób z alergiami.

Hhahah no to się dogadałyśmy

Kasya 14:29, 05 maj 2025

April napisał(a)

Mam żywokosty ale mało. Ładne ale bez szału. Ja mam chyba odmianę Goldsmith

A to takie liscie pstrokate…
Ja mam zwyklaka i bardzo mi do lesnych klimatow pasuje
TAR 16:21, 05 maj 2025

April napisał(a)

Ty to się wykuruj porządnie, ogród nie zając.
Weekend miałam bardzo intensywny, zarówno towarzysko jak ogrodowo. Wyskoczę w przerwie do filharmonii i zobaczę co tam jest. Ostatecznie pracuję przy tym samym skrzyżowaniu Dzięki za polecenie.

Odpuscilam kurowanie, bo mnie frustracja trzepala i posadzilam 9 czekajacych clematisow, jakos sie rozmnozyly jak zaczelam sadzic, do tego posadzilam ostrozki, pomidory i jeszcze jakies drobiazgi. Ubywa coraz bardziej. Musze do konca maja wszystko upchnac zeby zajac sie innymi tematami