Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

Magara 23:35, 02 mar 2023

April napisał(a)

Co ja mogę działać, zimno jest. Coś tam tnę na bieżąco jak mam chwilkę ale bez szału. Może wieczorkiem, jak nie padnę wrzucę fotki, ale też bez szału

A ja liczyłam na fotki U siebie robić nie mogę to chciałam pozazdrościć
U mnie śnieg leży, a tam gdzie nie leży jest takie błocko, że strach iść.
Do foliaka poszłam dzisiaj, a tam jeszcze bardziej mi się humor popsuł

P.S. Moskitiery mam, takie na ramach, na zimę zdejmuję. Życia bez nich w upalne letnie noce sobie nie wyobrażam
April 10:14, 03 mar 2023

No sorry, fotek nie wstawiałam bo dostałam od eMa nowego lapka na dzień kobiet i musiałam go sobie "udomowić" Lapka, nie męża. On już dawno oswojony bardziej niż chciałby nawet przyznać

No i zimnica, też wiele nie da się zrobić.
April 10:15, 03 mar 2023

Dziękuję Wszystkim za uwagi dot moskitier okiennych. Temat do "przespania się z nim"
TAR 11:49, 03 mar 2023

Ja tez nie myje cytrusow ale jak robie nalewke "limoncello" to cytryny parze , myje i znowu parze poza tym ile sie zjada tych cytrusow? co do pleśnienia nie zauwazylam problemu, oczywiscie jak w worku bez powierza to plesnieje wszystko ale luzem skorki wysychaja tak samo jak skorki jablek czy innych warzyw/owocow

April 17:31, 04 mar 2023

Oj dawno mi mężaty cytrynówki nie robił, chyba muszę się upomnieć Narobiłaś mi smaka

Może jestem szalona ale 3,5 godziny dziś cięłam trawy i Annabelki. Wiało okropnie ale wybrałam do obrabiania rabatę zachodnią, schowaną za żywopłotem. Zimowa kurtka, kaptur na łepetynę i jakoś poszło. Mam nadzieję że nie odchoruję Teraz ta cytrynówka byłaby jak znalazł
Wiolka5_7 18:58, 04 mar 2023

No szalona jesteś!
Ja dziś w ogrodzie zero, w taką zimnicę nie wychodzę odgruzowywałam w domu

No cytrynowka by Ci się przydała
AnnaCh 19:25, 04 mar 2023

Mi się udało tylko godzinkę, niestety u mnie deszczo-śniego coś padało...
Ewik 20:31, 04 mar 2023

April napisał(a)
Oj dawno mi mężaty cytrynówki nie robił, chyba muszę się upomnieć Narobiłaś mi smaka

Może jestem szalona ale 3,5 godziny dziś cięłam trawy i Annabelki. Wiało okropnie ale wybrałam do obrabiania rabatę zachodnią, schowaną za żywopłotem. Zimowa kurtka, kaptur na łepetynę i jakoś poszło. Mam nadzieję że nie odchoruję Teraz ta cytrynówka byłaby jak znalazł

Uff , myślałam że tylko ze mną tak żle "-)))
Gruszka_na_w... 20:47, 04 mar 2023

April napisał(a)

Na drugie masz "żelazna dama". Mogą Cię pokonać tylko biurowe wirusy. Działania ogrodowe tylko Cię wzmocnią.
Mam nadzieję, że lapek udomowił się bez przeszkód.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Magleska 20:54, 04 mar 2023

Szalona Kobieta w taką zimnicę działać -podziwiam