Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Judith 18:11, 05 cze 2025

Judith 18:13, 05 cze 2025

I jeszcze cztery:

MartaCho 19:29, 05 cze 2025

Zauważyłam właśnie tę ciszę u Ciebie i się zastanawiałam, czy odreagowujesz ściągając darń po całości czy oszczędzisz ten piękny trawnik!
Piękne zdjęcia! Łubin ma kolor koktailu truskawkowego, a do tego te jego listeczki też są tak ładne, prawdziwy majstersztyk natury!
TAR 20:58, 05 cze 2025

Slicznosci. Szczegolnie te rozowe drobiazgi w masie. Co to jest. Firletka czy cos innego. Boskie.
Ty odreagowuj szybciej, sily sa potrzebne
Magara 22:54, 05 cze 2025

Judith, dobrze, że wróciłaś
Trochę się martwiłam.
Bo żyjemy w Polsce podzielonej jak chyba nigdy dotąd w historii.
I musimy się z tym zmierzyć. Wszyscy. Obie strony, chociaż nie wszyscy chcą i nie do wszystkich docierają pewne sprawy/kwestie...
Tak sobie myślę, że dobrze jest w tych realiach mieć ogród. Jest gdzie złapać oddech, zakopać złość, odnaleźć pozytywy
Basieksp 09:02, 06 cze 2025

Fajnie, że jesteś Cały ten maj i czerwiec jakiś taki pokręcony, pogodowo i ogólnie. Od skrajności do skrajności. Wczoraj u nas przeszła rekordowa ulewa. A ja stwierdziłam tak jak Magara, fajnie mieć ogród, zaszyć się w nim, odpocząć, robić swoje nabierać siły i pozytywną energię
Judith 20:54, 06 cze 2025

MartaCho napisał(a)
Zauważyłam właśnie tę ciszę u Ciebie i się zastanawiałam, czy odreagowujesz ściągając darń po całości czy oszczędzisz ten piękny trawnik!

Raczej wpadłam w jakiś stan katatonii i nic nie robiłam cały czas...

Piękne zdjęcia! Łubin ma kolor koktailu truskawkowego, a do tego te jego listeczki też są tak ładne, prawdziwy majstersztyk natury!

Dziękuję . Łubin ma kolor, którego nie umiem nazwać . Różowawy z domieszką czerwonego i jeszcze kremowego .
Judith 20:56, 06 cze 2025

TAR napisał(a)
Slicznosci. Szczegolnie te rozowe drobiazgi w masie. Co to jest. Firletka czy cos innego. Boskie.
Ty odreagowuj szybciej, sily sa potrzebne

Tarciu, to firletka smółka. Odgapiona od Juzi. Mam ja od kilku lat, jeszcze nigdy nie kwitła tak spektakularnie, wspaniała jest .
Siły zbieram, zbieram .
Judith 21:00, 06 cze 2025

Magara napisał(a)
Judith, dobrze, że wróciłaś
Trochę się martwiłam.
Bo żyjemy w Polsce podzielonej jak chyba nigdy dotąd w historii.
I musimy się z tym zmierzyć. Wszyscy. Obie strony, chociaż nie wszyscy chcą i nie do wszystkich docierają pewne sprawy/kwestie...
Tak sobie myślę, że dobrze jest w tych realiach mieć ogród. Jest gdzie złapać oddech, zakopać złość, odnaleźć pozytywy

Ano prawda...
Judith 21:01, 06 cze 2025

Basieksp napisał(a)
Fajnie, że jesteś Cały ten maj i czerwiec jakiś taki pokręcony, pogodowo i ogólnie. Od skrajności do skrajności. Wczoraj u nas przeszła rekordowa ulewa. A ja stwierdziłam tak jak Magara, fajnie mieć ogród, zaszyć się w nim, odpocząć, robić swoje nabierać siły i pozytywną energię

U mnie już kilka dni nie padało i zaczynam się niepokoić .