Judith
21:53, 04 lip 2025

I kilka kolejnych widoków:

.
.  .
. .
.  . Nie ma to jak pozytywne nastawienie
. Nie ma to jak pozytywne nastawienie  .
.  
  . Zapewne jutro, a potem będę pląsać w nocy niczym rusałka i zaklinać deszcz
. Zapewne jutro, a potem będę pląsać w nocy niczym rusałka i zaklinać deszcz  .
. .
.  

.
. 

- o koszenie na granicach między trawnikiem a rabatami - czy jadąc kosiarką prowadzisz zewnętrzne kółka po ziemi rabaty? Czy w takim razie musi tam zostawać zawsze taki margines ziemi nie zasłoniętej liśćmi bylin? I czy w tamtej części nie wykładają Ci się na płasko z kolei liście trawy? U mnie się tak właśnie działo, a dodatkowo żłobiły się koleiny w ziemi. I nie wiem, czy coś źle robiłam, czy tak już musi być i trzeba potem ręcznie po prostu to poprawić?
 - o koszenie na granicach między trawnikiem a rabatami - czy jadąc kosiarką prowadzisz zewnętrzne kółka po ziemi rabaty? Czy w takim razie musi tam zostawać zawsze taki margines ziemi nie zasłoniętej liśćmi bylin? I czy w tamtej części nie wykładają Ci się na płasko z kolei liście trawy? U mnie się tak właśnie działo, a dodatkowo żłobiły się koleiny w ziemi. I nie wiem, czy coś źle robiłam, czy tak już musi być i trzeba potem ręcznie po prostu to poprawić? 

.
.  ), a czasem nabyć drogą kupna. Tu są różne ograniczenia: a to brak danej rośliny, a to mikry budżet ogrodowy
), a czasem nabyć drogą kupna. Tu są różne ograniczenia: a to brak danej rośliny, a to mikry budżet ogrodowy  .
.  .
. ).
). .
.  
 Taki fajny, cienisty zakątek ze ścieżką
 Taki fajny, cienisty zakątek ze ścieżką A co tam masz na końcu tej ścieżki?
 A co tam masz na końcu tej ścieżki?

Chciałabym żeby i moja wróciła
 Chciałabym żeby i moja wróciła

Każdemu z nas się zdarza, co jakiś czas.
 Każdemu z nas się zdarza, co jakiś czas. . W taki razie życzę odpowiedniej pogody oraz miłej i owocnej pracy.
. W taki razie życzę odpowiedniej pogody oraz miłej i owocnej pracy. 
 Wniosek jest jeden - nie da się tak zrobić, żeby było łatwo i bezproblemowo
 Wniosek jest jeden - nie da się tak zrobić, żeby było łatwo i bezproblemowo