Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Judith 17:02, 06 maj 2023

Dubelek
edi75 17:06, 06 maj 2023

Judith ... Twój ogród....ha myślami że w jakieś bajce jestem ...
Judith 17:29, 06 maj 2023

edi75 napisał(a)
Judith ... Twój ogród....ha myślami że w jakieś bajce jestem ...

Ta soczysta zieleń potrafi zawrócić w głowie . Dziękuję, cieszę się, że Ci się podoba .
Mirka 17:40, 06 maj 2023

Judith napisał(a)

Też się cieszę, tym bardziej ze w ogóle nie rozważałam kupna magnolii uznając, ze mój ogród nie dla niej. Nie ma zatem jak szybka i spontaniczna akcja
Jak dobrze że zabrałaś męża na zakupy
Judit zabieraj go częściej
Makao 18:26, 06 maj 2023

Judith a ta działka to miejsce stałego pobytu czy tylko na wypady weekendowe?
Judith 18:31, 06 maj 2023

Mirka napisał(a)
Jak dobrze że zabrałaś męża na zakupy
Judit zabieraj go częściej

Zazwyczaj jeździmy razem do CO . Małżonek jest bardzo sprawny w wyszukiwaniu konkretnych roślin i w wybieraniu najładniejszych egzemplarzy. Najczęściej jednak ograniczał się do entuzjastycznej pomocy, a tym razem strzała Amora trafiła go bezpośrednio w osobiste trzewia i Gienka stała się musem .
Judith 18:34, 06 maj 2023

Makao napisał(a)
Judith a ta działka to miejsce stałego pobytu czy tylko na wypady weekendowe?

Zmylił Cię mały drewniany domek?
To taki „domek ogrodnika” lub ewentualnie altana . Oprócz niego na działce stoi dom, w którym mieszkamy .
Makao 19:39, 06 maj 2023

Judith napisał(a)

Zmylił Cię mały drewniany domek?
To taki „domek ogrodnika” lub ewentualnie altana . Oprócz niego na działce stoi dom, w którym mieszkamy .

Ha, rozgryzłaś mnie
Tak, ten domek drewniany mnie zmylił . Jest taki idealny że wyglada na mieszkalny.

Uwielbiam szerokie kadry. Wtedy widać jak ogród tworzy całość. U Ciebie wszystko pięknie gra. Starodrzewia oczywiście zazdraszczam. Też bym chciała takie mieć i taki klimat leśny.
Anda 19:39, 06 maj 2023

Tego domu chyba jeszcze nigdy nie widziałam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Martka 19:40, 06 maj 2023

Judith, można pokochać nawet spacer w deszczu w takim miejscu Geometria linii rabat i żywopłotów - zatopiona w wymiarze 5D starych drzew - to jest to! Nie mogę oderwać wzroku, zieleń przyjemnie magnetyzuje i to jak ją okiełznałaś - również. Spamuj regularnie Czy dobrze dostrzegłam, że stół na placyku jest równoboczny?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies