Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Gruszka_na_w... 13:31, 12 cze 2023

Że róże piękne, to wiadomo. Zachwyciły mnie te dzwonki. Śliczne są.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
MartaCho 13:47, 12 cze 2023

Tak, zgadzam się z Hanią- dzwonki wyglądają zupełnie jak te górskie, które są pod ochroną. Jeśli to te same, to świetnie, że udaje się je rozmnażać i wprowadzać do ogrodów!
TAR 14:45, 12 cze 2023

Wracajac do tematow ogrodowych, musze skupic sie bardziej na zdjeciach, w wizytowce bylam - jest pieknie
Alija 15:14, 12 cze 2023

Judith, pięknie się róże rozkręcają. Fioletowy dzwonek, to dzwonek kropkowany, bardzo mi się podoba, nie mogłam go nigdzie dostać, w końcu udało mi się znaleźć w internecie, ale mała sadzonka, zobaczymy co wyjdzie..
Dzięki za relacje z marszu, brawo.
Judith 15:52, 12 cze 2023

Alija napisał(a)
Judith, pięknie się róże rozkręcają. Fioletowy dzwonek, to dzwonek kropkowany, bardzo mi się podoba, nie mogłam go nigdzie dostać, w końcu udało mi się znaleźć w internecie, ale mała sadzonka, zobaczymy co wyjdzie..
Dzięki za relacje z marszu, brawo.

Judith 15:54, 12 cze 2023

Haniu, Marto, Alicjo - dzwonek to zakup kompulsywny i nie mój, a mojej Mamy . Bardzo udany, co dziwi, zważywszy fakt, że mama całkowicie i zupełnie nie zna się na ogrodowaniu .
Alija 16:03, 12 cze 2023

Zapomniałam pochwalić wizytówkę, przepięknie pokazałaś swój ogród.
Agatorek 20:58, 12 cze 2023

Judith napisał(a)

Tak . W tym roku kwitnienie będzie wyjątkowo obfite, tadam!

Faktycznie widać mnóstwo pąków
Piękne różyczki
TAR 21:52, 12 cze 2023

Judith napisał(a)
Haniu, Marto, Alicjo - dzwonek to zakup kompulsywny i nie mój, a mojej Mamy . Bardzo udany, co dziwi, zważywszy fakt, że mama całkowicie i zupełnie nie zna się na ogrodowaniu .

Moja mama tez byla ostatnio kompulsywna i przytargala mi przepieknego niebieskiego przetacznika i hortke bombshel, boska jest taka drobniutka. tak wiec czasem mamy i ich zakupy wymiataja
LIDKA 22:05, 12 cze 2023

Judith pokaż te molinie co mi polecasz. Jutro pojade do szkółki i do budowlańca po ziemie. Wolne mam i mam produkować sadzonki szałwi, rozchodników, seslerii,
Te molinie też kupię na rozmnożenie. Choc jeszcze się wacham co do obwódki na platanowej.

Twoje róże bardziej zaawansowane niż moje. Piękne.
A dzwonek ciekawy. Taki delikatny .