Fotki wisterii u mnie wrzuciłam tyle, że ona już dawno po kwitnieniu jest, a do powtórki jeszcze trochę
fajnie działasz podoba mi się takie ułożenie drewna, robi za dekoracyjną ścianęLawenda wypasiona
Tak, wreszcie dziś chyba pojadę po krawężniki, bo nie bardzo wiem, gdzie będzie granica rabaty i trawnika. Muszę to rozplanować, żeby wiedzieć, gdzie rozrzucić dobroci
Sylwio, dziękuję Ci:* nie musi być kwitnąca, nawet lepiej, że ja widziałam, jak nie kwitnie, bo wiem już, jak będzie wyglądać beż tych pięknych kwiatów. I też wygląda pięknie! Dojrzałam do tego, żeby ją wsadzić przy tarasie (chociaż nigdy wcześniej nie podejrzewałabym się o to)
Dziękuję
Tak, milin jest piękny, to prawda, ale kolorystycznie mi nie bedzie pasował. Wty miejscu musi być jakiś odcień fioletu. A milinowi szukam miejsca, bo biedak już 3 tygodnie stoi w doniczce
Asiu ależ się u Ciebie dzieje cieszę się, że marzenie o przeniesieniu kurnika udało się zrealizować. Patrząc na zdjęcie z seslerią i lawendą jestem pewna, że miejsce po kurniku zagospodarujesz koncertowo. Ja też ma 3 buki Dawyck Purple, niby je lubię ale cały czas się boję, że wielkie urosną
Bo urosną wielkie, to potężne drzewa. Do tego bordowe czyli ciemne i jako dorosłe choć piękne robią mroczny klimat. Widziałam w realu. Sama zdecydowałam się na dwa trzeciego dostałam. Na szczęście trzeci przewodnik puścił po ziemi i będzie forma okrywowa buka. Ale już te dwa przy moim terenie będą bardzo widoczne
W małym ogrodzie może bym się na jedną sztukę zdecydowała.