Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród długi

Ogród długi

edi75 08:21, 04 lip 2023

Zakupy zrobione plus obornik...będzie się działo
sylwia_slomc... 10:08, 04 lip 2023

Fotki wisterii u mnie wrzuciłam tyle, że ona już dawno po kwitnieniu jest, a do powtórki jeszcze trochę
fajnie działasz podoba mi się takie ułożenie drewna, robi za dekoracyjną ścianęLawenda wypasiona
edi75 10:58, 04 lip 2023

Milin tez piękny jest
LIDKA 00:14, 05 lip 2023

Buki piękne. Po 2 latach są 2 razy wyższe niż kupiłam. Kolor liści mają cudny. Mam ich 5 pluus 2 szt rohani.

Masz porzadek. Lubie patrzeć na poukładane drewno.
Joann 08:52, 05 lip 2023

edi75 napisał(a)
Zakupy zrobione plus obornik...będzie się działo

Tak, wreszcie dziś chyba pojadę po krawężniki, bo nie bardzo wiem, gdzie będzie granica rabaty i trawnika. Muszę to rozplanować, żeby wiedzieć, gdzie rozrzucić dobroci
Joann 08:55, 05 lip 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)
Fotki wisterii u mnie wrzuciłam tyle, że ona już dawno po kwitnieniu jest, a do powtórki jeszcze trochę
fajnie działasz podoba mi się takie ułożenie drewna, robi za dekoracyjną ścianęLawenda wypasiona

Sylwio, dziękuję Ci:* nie musi być kwitnąca, nawet lepiej, że ja widziałam, jak nie kwitnie, bo wiem już, jak będzie wyglądać beż tych pięknych kwiatów. I też wygląda pięknie! Dojrzałam do tego, żeby ją wsadzić przy tarasie (chociaż nigdy wcześniej nie podejrzewałabym się o to)
Dziękuję
Joann 08:57, 05 lip 2023

edi75 napisał(a)

Milin tez piękny jest

Tak, milin jest piękny, to prawda, ale kolorystycznie mi nie bedzie pasował. Wty miejscu musi być jakiś odcień fioletu. A milinowi szukam miejsca, bo biedak już 3 tygodnie stoi w doniczce
edi75 09:41, 05 lip 2023

Jakby co to milina ma chętnie się podzielę
DariaB 13:18, 06 lip 2023

Asiu ależ się u Ciebie dzieje cieszę się, że marzenie o przeniesieniu kurnika udało się zrealizować. Patrząc na zdjęcie z seslerią i lawendą jestem pewna, że miejsce po kurniku zagospodarujesz koncertowo. Ja też ma 3 buki Dawyck Purple, niby je lubię ale cały czas się boję, że wielkie urosną
sylwia_slomc... 15:01, 06 lip 2023

Bo urosną wielkie, to potężne drzewa. Do tego bordowe czyli ciemne i jako dorosłe choć piękne robią mroczny klimat. Widziałam w realu. Sama zdecydowałam się na dwa trzeciego dostałam. Na szczęście trzeci przewodnik puścił po ziemi i będzie forma okrywowa buka. Ale już te dwa przy moim terenie będą bardzo widoczne
W małym ogrodzie może bym się na jedną sztukę zdecydowała.