Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

ircia 19:46, 04 lut 2012

Jest prześliczne, jak dla mnie!! Marzy mi się trochę wody w ogródku (na „dużą„ brak miejsca) - a tu dwa w jednym
Bogdzia 19:51, 04 lut 2012

Wrony głównie zyją w miastach . Jak miasto się poszerza to one są blisko a do mnie maja daleko. To wyjasnienie jest oczywiście pół żartem pół serio. Jak do mnie przyjedziesz nie zobaczysz ani jednej wrony.
Bogdzia 19:54, 04 lut 2012

ircia napisał(a)
Jest prześliczne, jak dla mnie!! Marzy mi się trochę wody w ogródku (na „dużą„ brak miejsca) - a tu dwa w jednym

Ircia ślicze po prostu prześliczne poidełko już masz jak Twój M pokombinuje to i fontannę w nim zrobi.
ircia 20:28, 04 lut 2012

Bogdzia napisał(a)
Od jakiegoś czasu choruję na poidełko dla ptaków. Zobaczcie jaka to fajna zabawka.

http://www.google.pl/#hl=pl&cp=45&gs_id=3y&xhr=t&q=Gold+Finches+%26+House+Finches+in+the+Bird+Bath&pf=p&sclient=psy-ab&rlz=1W1ADFA_plPL421&source=hp&pbx=1&oq=Gold+Finches+%26+House+Finches+in+the+Bird+Bath&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=e61b8c2d59b9c4e5&biw=1024&bih=540

Irenko z Danii widzisz jak tu się przydają krzaki?

Oj tak, oj tak Też chcę takie
ircia 20:33, 04 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

Ircia ślicze po prostu prześliczne poidełko już masz jak Twój M pokombinuje to i fontannę w nim zrobi.

Bogdziu, to mogłabym postawić w innym miejscu, planuję kilka kącików z możliwością „przycupnięcia„ na chwilę A takie poidełko-tryskadełko uprzyjemniłoby zdecydowanie te chwile
Bogdzia 20:44, 04 lut 2012

Irciu ja też myśle że to super odpoczynek patrzec na takie wesołe ptaszki kąpiace sie i pijące i zdjecia można łatwo w takim miejscu zrobic. U nas niestety nie ma takich poidełek. Widziałam że ktos u Ciebie wstawił ale ono było mierzone w centymetrach, a takie sie nie nadaje. Ty jednak możesz to wszystko zrealizowac i tego Ci zyczę żebyś już w tym roku mogła się cieszyc z takiego widoku.
Mala_Mi 20:47, 04 lut 2012

Przeszukałam internet w kwestii tego poidełka i jak już coś znalazłam to niedość że astronomiczna cena to i wygląd maszkarona. Trzeba zrobić samemu...decyzja zapadła..czyli ciurkadełko, ale z fontanna dla ptaków
Jedni pomagają zaprojektowac ogród, a Ty pomagasz zaprojektować poidełko dla ptaków
Bogdzia 20:52, 04 lut 2012

Aniu jak to ja mam zaprojektowac? To Ty jesteś projektantem . A z czego je chcesz zrobic? I czy masz wykonawce? Dużo pytań. Teraz Ty odpowiedz.
ircia 21:09, 04 lut 2012

no, no..... jednak ciągle tu jestem Chyba zaparłam się na to poidełko-ciurkadełko i podsłuchuje, co podpowiecie.....
Bogdzia 21:12, 04 lut 2012

ircia napisał(a)
no, no..... jednak ciągle tu jestem Chyba zaparłam się na to poidełko-ciurkadełko i podsłuchuje, co podpowiecie.....

Poczekajmy co Ania napisze. Napisałam do Ciebie na pw.