Mala_Mi
21:19, 04 lut 2012

To określę to inaczej...ty robisz funkcję obiektu ... i coś w stylu architektury 
Dla poidełka określiłaś funkcje....
wodotrysk lub fontanna albo jedno i drugie
miski dość płytkie
miski na kilku poziomach
położenie blisko krzewów....
A resztę robi projektant.. i wykonawca
W naszym przypadku będzie to jedna i ta sama firma
Aby już zachować przynajmiej w przybliżeniu styl ogrodu..zrobimy to z kamieni..... takie małe kaskadki i miski wodne, a gdzieś między tym fontanna..... Wszystko co trzeba dla ptaków....tylko miejsce pasuje takie wybrać, aby było widać z okna...
I to będzie nasze ciurkadełko
Co prawda projekt kompletnie nie z branży, ale w stali poidełka to raczej nie pasuje robić..... metal sie nagrzewa w słońcu, a termalnych basenów chyba ptaki nie lubią...
Zaraz u siebie wrzucę fotę gdzie chyba je damy... i tak to miejsce mi się kompletnie nie podoba .....więc można je rozwalić

A te kąpiące się ptaszki to jest po prostu rewelacja

Dla poidełka określiłaś funkcje....
wodotrysk lub fontanna albo jedno i drugie
miski dość płytkie
miski na kilku poziomach
położenie blisko krzewów....
A resztę robi projektant.. i wykonawca

W naszym przypadku będzie to jedna i ta sama firma

Aby już zachować przynajmiej w przybliżeniu styl ogrodu..zrobimy to z kamieni..... takie małe kaskadki i miski wodne, a gdzieś między tym fontanna..... Wszystko co trzeba dla ptaków....tylko miejsce pasuje takie wybrać, aby było widać z okna...

I to będzie nasze ciurkadełko

Co prawda projekt kompletnie nie z branży, ale w stali poidełka to raczej nie pasuje robić..... metal sie nagrzewa w słońcu, a termalnych basenów chyba ptaki nie lubią...
Zaraz u siebie wrzucę fotę gdzie chyba je damy... i tak to miejsce mi się kompletnie nie podoba .....więc można je rozwalić

A te kąpiące się ptaszki to jest po prostu rewelacja