Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

ircia 21:00, 28 lut 2012

Wszystko się zgadza Bogdziu Ja też uważam, że szczęśliwe życie wcale nie musi oznaczać życie w dostatku
Duńczycy rzeczywiście mają w sobie coś, co pozwala im się cieszyć każdym dniem. Może to ten ich wewnętrzny spokój? Nigdy i nigdzie się nie spieszą, na wszystko zawsze jest czas, nic nie musi być zrobione na wczoraj

Bogdzia 21:10, 28 lut 2012

ircia napisał(a)
Wszystko się zgadza Bogdziu Ja też uważam, że szczęśliwe życie wcale nie musi oznaczać życie w dostatku
Duńczycy rzeczywiście mają w sobie coś, co pozwala im się cieszyć każdym dniem. Może to ten ich wewnętrzny spokój? Nigdy i nigdzie się nie spieszą, na wszystko zawsze jest czas, nic nie musi być zrobione na wczoraj

Dlatego mają poczucie że sa szczęśliwi a jak sie biegnie z zadyszką za marzeniami to i tak sie ich nie dogoni, bo zawsze będą następne.Trzeba coś osiągac ,miec plany ale na miarę możliwości i cieszyc się każdym dniem i każdym kwiatkiem.
Madzenka 21:33, 28 lut 2012

I dlatego siedzimy przy ogrodowisku, pranie leży nieposkładane i niewyprasowane, marzymy o ogrodzie i nigdzie się nie spieszymy
Celinka 21:40, 28 lut 2012

Witam Szanownych Forumowiczów!

Na forum jestem nowa, chociaż wiekiem półwiekowa
Kilka minut temu popełniłam swój pierwszy wpis dopełniając wątek - Nasze storczyki.
Chciałabym jednak również w tym miejscu się przywitać i wyjaśnić, że czytam kolejne wątki forum od kilku dni i z dnia na dzień darzę Państwa coraz gorętszym, zielonym uczuciem. Idąc więc za głosem serca, postanowiłam dołączyć do tak wspaniałego grona.
Kilka minut temu dotarłam do wizytówek ogrodów i zaniemówiłam oglądając zdjęcia rododendronowego ogrodu Bogdzi....
Jest tak piękny, jak najpiękniejsze ogrodowe marzenie. Serdeczne gratulacje!
Piękno i czar tego miejsca są największą nagrodą za włożoną w niego pracę. Podziwiam i gratuluję raz jeszcze.
Mala_Mi 21:41, 28 lut 2012

Marzena2007 napisał(a)
I dlatego siedzimy przy ogrodowisku, pranie leży nieposkładane i niewyprasowane, marzymy o ogrodzie i nigdzie się nie spieszymy

Spoko...... prasowanie upchałam w niewykończonym pokoiku..a mam co jeszcze włożyć na siebie..... wiec moze doczekam na natchnienie do prasowania

I wyprowadzam się do Danii, u nas wszyscy ocipieli i wszystko chcą na wczoraj....... jakiś obłed..... funkcjonowanie w jakieś nieuporządkowanej czasoprzestrzeni.....

Bogdzia 21:46, 28 lut 2012

asc napisał(a)

Spoko...... prasowanie upchałam w niewykończonym pokoiku..a mam co jeszcze włożyć na siebie..... wiec moze doczekam na natchnienie do prasowania

I wyprowadzam się do Danii, u nas wszyscy ocipieli i wszystko chcą na wczoraj....... jakiś obłed..... funkcjonowanie w jakieś nieuporządkowanej czasoprzestrzeni.....

Tu jesteś? A ja spac nie ide bo czekam na zdjęcia które obiecałaś wstawic.Daj te zdjęcia .
Mala_Mi 21:50, 28 lut 2012

Już się wgrywają, a ja w miedzy czasie na drugiej zakąłdce zaglądam do ciebie
Bogdzia 21:51, 28 lut 2012

Celinka napisał(a)
Witam Szanownych Forumowiczów!

Na forum jestem nowa, chociaż wiekiem półwiekowa
Kilka minut temu popełniłam swój pierwszy wpis dopełniając wątek - Nasze storczyki.
Chciałabym jednak również w tym miejscu się przywitać i wyjaśnić, że czytam kolejne wątki forum od kilku dni i z dnia na dzień darzę Państwa coraz gorętszym, zielonym uczuciem. Idąc więc za głosem serca, postanowiłam dołączyć do tak wspaniałego grona.
Kilka minut temu dotarłam do wizytówek ogrodów i zaniemówiłam oglądając zdjęcia rododendronowego ogrodu Bogdzi....
Jest tak piękny, jak najpiękniejsze ogrodowe marzenie. Serdeczne gratulacje!
Piękno i czar tego miejsca są największą nagrodą za włożoną w niego pracę. Podziwiam i gratuluję raz jeszcze.

Celinko dzięki za tak wiele miłych słów.Witamy Cie w naszym gronie. Czy masz swój ogród i założony wątek? My mówimy sobie po imieniu więc i Ty też tak mów- bardzo prosimy.I zapraszamCię do nas na codzienne pogaduszki na razie o wszystkim ale wkrótce o ogrodach. Serdecznie pozdrawiam.
Bogdzia 21:53, 28 lut 2012

Marzena2007 napisał(a)

No i swiat sie nie zawali z powodu tego prania a nam miło minęła zima.
monteverde 22:00, 28 lut 2012

No tak zima jakoś szybciej minęła niż w tamtym roku bardziej mnie osobiście się dłużyło, a do szczęścia dziewczyny naprawdę nie wiele trzeba, mnie się przynajmniej życie tak przewartościowało, że mam teraz całkiem inne priorytety niż kiedyś i co najważniejsze żyję dniem dzisiejszym i za który codziennie dziękuję ,że mogłam go przeżyć i proszę o następny równie udany

Bogdziu dziękuję za pamięć