Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 09:40, 29 lut 2012

Aniu DS , Joasiu,Agnieszko,Sebku i Aniu, miło mi Was widziec u siebie.Słońce dziś ostro świeci muszę trochę poprzykrywac rh bo ziemia na kamień zamarznięta więc tylko życzę wszystkim miłego dnia. Ania asc Ty też przykryj te które są w słoncu tak na krótko dokąd bedzie słońce,potem można zdjac i te które mają przypieczone listki przez mróz.
Mala_Mi 09:48, 29 lut 2012

Bożenko..... u nas leje deszcz...... +2 stopnie .
Pszczelarnia 09:57, 29 lut 2012

Bożeno, jak będziesz mogła, zerknij do mnie: na str. 123 pokazałam moje chore rododendrony i nie wiem co to jest?
agniecha973 09:59, 29 lut 2012

Bogdzia napisał(a)
(...) Nigdy nie marzyłam o bardzo dużych pieniądzach, z ochroniarzami za nic nie chciała bym chodzic a do szczęscia starcza mi ogród i rodzina i musi wystarczyc emerytura.Zamiast wielkich restauracji wolę swój obiad o którym wiem że jest czysto zrobiony a hotelowa posciel bardzo mi nie odpowiada.Może ktoś pomyśli że jestem głupia ale mnie tak jest dobrze. (...)

My z mężem też tacy głupi jesteśmy. Wiele osób się dziwi, że nie chcemy do restauracji a na wczasach domowe obiadki jemy. Nocleg w hotelu - ostateczność. Jak się da wrócić na noc do domu, to na 100% wracamy. Dla wielu to rozrywka, dla nas męczarnia. A historie wygranych w lotto to najczęściej historie, które nie mają happy endu.
Niewiele osób rozumie takie podejście do tematu, ktoś nas kiedyś nazwał kosmitami
ircia 13:13, 29 lut 2012

Witaj Bogdziu, pozdrawiam Cię w piękny, słoneczny dzień
Zaraz pędzę do ogrodu
Bogdzia 13:45, 29 lut 2012

asc napisał(a)
Bożenko..... u nas leje deszcz...... +2 stopnie .

Bardzo Ci zazdroszczę tego deszczu, dla rh to jest teraz bardzo potrzebne a u mnie jakby sie wszystkie plagi egipskie sprzysiegły: ziemia zamarznieta na kośc, a swieci bardzo ostre słońce, najgorsze co może byc dla rh.Ani jednej chocby najmniejszej chmurki na niebie.
Mala_Mi 13:48, 29 lut 2012

Już przestało padać..... ale pochmurno..... i dość zimno +4.
Za to przyszłą moja zamówiona hortensja...sezon zakupowo-ogrodow napewno rozpoczety.
Bogdzia 13:48, 29 lut 2012

agniecha973 napisał(a)

(...) Nigdy nie marzyłam o bardzo dużych pieniądzach, z ochroniarzami za nic nie chciała bym chodzic a do szczęscia starcza mi ogród i rodzina i musi wystarczyc emerytura.Zamiast wielkich restauracji wolę swój obiad o którym wiem że jest czysto zrobiony a hotelowa posciel bardzo mi nie odpowiada.Może ktoś pomyśli że jestem głupia ale mnie tak jest dobrze. (...)

My z mężem też tacy głupi jesteśmy. Wiele osób się dziwi, że nie chcemy do restauracji a na wczasach domowe obiadki jemy. Nocleg w hotelu - ostateczność. Jak się da wrócić na noc do domu, to na 100% wracamy. Dla wielu to rozrywka, dla nas męczarnia. A historie wygranych w lotto to najczęściej historie, które nie mają happy endu.
Niewiele osób rozumie takie podejście do tematu, ktoś nas kiedyś nazwał kosmitami

Razem raźniej, fajnie że jesteśmy już dwie o takim samym pogladzie na to co nazywamy szczęściem w zyciu i używaniem życia.Myślę dokładnie tak jak Ty.
Bogdzia 13:51, 29 lut 2012

ircia napisał(a)
Witaj Bogdziu, pozdrawiam Cię w piękny, słoneczny dzień
Zaraz pędzę do ogrodu

Witaj Irenko . Dzień jest piekny rzeczywiście ale to jest źródło mojego zmartwienia bo boję się suszy fizjologicznej rh. Zamarznieta ziemia i słońce to to co najgorsze dla rh.Ale zyczę Ci miłego dnia w ogrodzie.
andziulka 14:39, 29 lut 2012

Bożenko, nie zamartwiaj się na zapas. Zobaczysz, że wszystko będzie ok