Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

andziulka 22:07, 28 lut 2012

Bożenko, u Ciebie jak zwykle pełno gości. Wcale mnie to nie dziwi. Z takimi ludźmi jak Ty, aż chce sie przebywać na co dzień. Potrafisz każdego pocieszyć rozweselic, doradzić. Jesteś wspaniałą dziewczyną i cieszę się, że mogłam Ciebie poznać chociaż w wirtualnym świecie, ale wierzę, że spotkamy się też w realu
Bogdzia 22:14, 28 lut 2012

andziulka napisał(a)
Bożenko, u Ciebie jak zwykle pełno gości. Wcale mnie to nie dziwi. Z takimi ludźmi jak Ty, aż chce sie przebywać na co dzień. Potrafisz każdego pocieszyć rozweselic, doradzić. Jesteś wspaniałą dziewczyną i cieszę się, że mogłam Ciebie poznać chociaż w wirtualnym świecie, ale wierzę, że spotkamy się też w realu

A ja się cieszę że Ciebie poznałam. Fajnych ludzi na Ogrodowisku jest bardzo dużo i az szkoda że z powodu tej ilości nie można częściej i dłużej pogadac z każdym. Jestem pewna że to tylko kwestia czasu żeby się poznac w realu.
Bogdzia 22:16, 28 lut 2012

monteverde napisał(a)
No tak zima jakoś szybciej minęła niż w tamtym roku bardziej mnie osobiście się dłużyło, a do szczęścia dziewczyny naprawdę nie wiele trzeba, mnie się przynajmniej życie tak przewartościowało, że mam teraz całkiem inne priorytety niż kiedyś i co najważniejsze żyję dniem dzisiejszym i za który codziennie dziękuję ,że mogłam go przeżyć i proszę o następny równie udany

Bogdziu dziękuję za pamięć

A jakby można było o Tobie zapomniec? Zdrowiej Aniu szybciutko.
Celinka 22:19, 28 lut 2012

Tu Celinka (Celina było już zajęte )

Dziękuję Bogdziu za serdeczne przyjęcie i wyjaśniam, że ogród swój widzę niewielki, wątku swojego nie mam, ale chętnie będę się przyklejała do kolejnych na forum.
Pozostaję pod wielkim wrażeniem niezwykłej atmosfery, jaką stworzyliście. Jestem starą bywalczynią internetu, ale grono tak niezwykłych forumowiczów spotykam po raz pierwszy. Wielkie ukłony przede wszystkim dla Danusi (pokłoniłam się jej nisko w osobnym mailu) za skupienie wokół swojej witryny tak niezwykle pozytywnie zakręconych na zielono ludzi.
Bogdzia 22:29, 28 lut 2012

Celinka napisał(a)
Tu Celinka (Celina było już zajęte )

Dziękuję Bogdziu za serdeczne przyjęcie i wyjaśniam, że ogród swój widzę niewielki, wątku swojego nie mam, ale chętnie będę się przyklejała do kolejnych na forum.
Pozostaję pod wielkim wrażeniem niezwykłej atmosfery, jaką stworzyliście. Jestem starą bywalczynią internetu, ale grono tak niezwykłych forumowiczów spotykam po raz pierwszy. Wielkie ukłony przede wszystkim dla Danusi (pokłoniłam się jej nisko w osobnym mailu) za skupienie wokół swojej witryny tak niezwykle pozytywnie zakręconych na zielono ludzi.

Masz rację ton tu nadaje Danusia i pewnie dlatego jest tu sympatycznie.
AniaDS 22:35, 28 lut 2012

Sympatycznie to chyba mało powiedziane , mam wrażenie, że Ogrodowisko to jedna wielka rodzina, którą dodatkowo łączy wspólna pasja .
Joanka 22:49, 28 lut 2012

Swój do swego ciągnie
AgnieszkaBK 22:50, 28 lut 2012

Bodziu, zajrzałam żeby powiedzieć dobranoc
Sebek 23:47, 28 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

Ależ tu wesolutko! chwilowo wcale nie rododendronowo

Za rh weźmiemy się jak tylko ziemia rozmarznie, a teraz gadamy o wszystkim co nam do głowy przyjdzie, a różne tematy przychodzą, czasem niestety różne.Ale rh też może byc żeby nie było że o nich się zapomniało.To jest najwcześniejszy.

Ale się tu rozgadałyście

A rh piękny - rzeczywiście bardzo wcześnie kwitnie, skoro na równi z forsycją
Mala_Mi 08:33, 29 lut 2012

A ja wpadłam się przywitać....
Wczoraj się nie pożegnałam, ale komputer mi się zawiesił..... i to tak, że już nic nie pomogło...tylko wielki guzik.. Śmiałam się, ze opatrzność nade mna czuwała, bo wybierałam powojniki.. widocznie los kazał jeszcze raz przemyslec zakup