Witam z rana.
Bogdziu mój mizerniutki Rh, ale cieszę się z niego bardzo.
Ty mu dawałaś nadzieję kiedys jak pytałam.
Pewnie już pisałaś, ale zapytam czy mogłabym mu poszerzyć dołek wokół korzeni i nasypać ziemi?
Ewo chciałabym mieć taki "mizerniutki" rh! Piekny jest!
Ja tez ciagle Bozenki to, Bozenki tamto... dzisiaj kupilam sobie powojnik bylinowy, a w sobote jade po swierk inversa - nie jestes zla o plagiat? Tak mi sie spodobal ten swierk ze specjalnie dla niego przesadze bukszpana na kijku
Witam z rana.
Bogdziu mój mizerniutki Rh, ale cieszę się z niego bardzo.
Ty mu dawałaś nadzieję kiedys jak pytałam.
Pewnie już pisałaś, ale zapytam czy mogłabym mu poszerzyć dołek wokół korzeni i nasypać ziemi?
Możesz oczywiście ale najlepiej zrób to we wrześniu jak już przestaną rosnąc młode liście i zawiazywac sie pąki na przyszły rok. Może to byc również październik. Karolina ma rację mizerniutki nie jest ale lepiej go dokarmic jeszcze torfikiem.Pozdrówka Ewo.
A ja mam mało obrywania, bo mało Rh ...
specjalne pozdrowienia dla "kosiarza"
u mnie upały odpuściły i wieje przyjemny wiaterek
Bożenko, Ty chyba od soboty masz bez przerwy czkawkę, bo ja rodzinie i swoim znajomym opowiadam o Tobie i Twoim ogrodzie
miłego dnia
Nie mam czkawki na szczęście, pewnie złych rzeczy nie mówisz.U nas odrobinkę wczoraj padało ale niewiele i nadal jest ciepło.A wiaterek rano był ale zbyt mocny, teraz na szczęscie się uspokoiło.Miłego dnia Joluś.