Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Wieloszka 09:32, 06 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Wieloszka chyba się poddam ... ten stelaż z tchibo się nie przyda, przycięłam kulki bez niego i nie są to kulki, nie wiem jak to można na oko zrobić ...kupię chyba jedną kulkę , żeby mieć na czym się wzorować

Noemi, nie poddawaj się! Już niedługo nasze spotkanie przy kawusi - Marzenka pokaże jak "kulkować"

Agnieszka ja nie ma idealnych kulek o się nie przejmuję. Ale teraz mam stres czy sprostam oczekiwaniom

Marzenko, ja też nie mam idealnych kulek i mówiłam to Noemi, ale ona tak się przejmuje swoim kulkowaniem, że może jak przyjedzie i zobaczy te moje nieidealne i Ty pokażesz jak robisz swoje, to odzyska wiarę we własne możliwości
Juzia 10:12, 06 kwi 2012

Poziom sadź... a z pionem się najwyżej wstrzymaj i przemyśl.
Poziom ładnie oddzieli....no i już masz zaplanowaną rabatę!
Będzie git!
Madzenka 10:20, 06 kwi 2012

Agnieszko masz tak duży ogród, ze warto go dzielić wizualnie na części. Postaw serby, pooglądaj, poczekaj przez Święta i podejmij wtedy decyzje. Jeśli nie jesteś pewna poczekaj. Wiem że jesteś perfekcjonistką i powinny być na święta wsadzone ale się nie spiesz. My na zdjęciach i tak nie widzimy widoku z domu.
Madzenka 10:21, 06 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)

Wieloszka chyba się poddam ... ten stelaż z tchibo się nie przyda, przycięłam kulki bez niego i nie są to kulki, nie wiem jak to można na oko zrobić ...kupię chyba jedną kulkę , żeby mieć na czym się wzorować

Noemi, nie poddawaj się! Już niedługo nasze spotkanie przy kawusi - Marzenka pokaże jak "kulkować"

Agnieszka ja nie ma idealnych kulek o się nie przejmuję. Ale teraz mam stres czy sprostam oczekiwaniom

Marzenko, ja też nie mam idealnych kulek i mówiłam to Noemi, ale ona tak się przejmuje swoim kulkowaniem, że może jak przyjedzie i zobaczy te moje nieidealne i Ty pokażesz jak robisz swoje, to odzyska wiarę we własne możliwości

Jak dzisiaj przyjedzie do mnie i moje krzywusy zobaczy to się podbuduje moralnie
Wieloszka 10:23, 06 kwi 2012

Marzenko, Justynko - nie mogę czekać niestety, przemyśliwać i się zastanawiać, bo one były wykopane, są w jucie i trzeba je jak najszybciej posadzić... Co ma być to będzie...
Madzenka 10:24, 06 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)
Marzenko, Justynko - nie mogę czekać niestety, przemyśliwać i się zastanawiać, bo one były wykopane, są w jucie i trzeba je jak najszybciej posadzić... Co ma być to będzie...

Możesz poczekać, podjej je w jucie i ustaw tam gdzie miałaś je wkopać.
Wieloszka 10:29, 06 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Jak dzisiaj przyjedzie do mnie i moje krzywusy zobaczy to się podbuduje moralnie

Jakieś przedswiateczne spotkanko macie... . Bawcie się dobrze i pozdrawiam!
Milka 11:21, 06 kwi 2012

A wy dalej dziewczynki o kulkach!!! Idealne będą za rok, tak myślę

Marzenka dobrze radzi z serbami, nic im nie będzie, ale rozumiem, że chcesz mieć juz posadzone

pozdrawiam świątecznie
Madzenka 11:40, 06 kwi 2012

Agnieszka. NIe spiesz sie, bo gorzej będzie jak je po raz kolejny będziecie wykopywać
popcorn 11:44, 06 kwi 2012

O rany jakie wielkie te serby rosną! U mnie nie ma miejsca...
nie ma sie co spieszyć, podlewane nie zmarnieją szybko, po Świętach przemyślisz gdzie i siup - co 2 metry
pozdrawiam!