Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Wieloszka 09:46, 02 kwi 2012

agniecha973 napisał(a)
Wieloszko, taki pistolet na klej na gorąco to pospolite narzędzie. Dobrze Aga radzi, w każdym większym lub mniejszym budowlanym kupisz. Są małe, bez problemu.

Dzięki obie Agi Czasem najprostsze rozwiązania najtrudniej przychodzą do głowy, zawłaszcza w poniedziałek rano, przed kawą
aga_pe 09:52, 02 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)

Wieloszko, taki pistolet na klej na gorąco to pospolite narzędzie. Dobrze Aga radzi, w każdym większym lub mniejszym budowlanym kupisz. Są małe, bez problemu.

Dzięki obie Agi Czasem najprostsze rozwiązania najtrudniej przychodzą do głowy, zawłaszcza w poniedziałek rano, przed kawą

kawa musi być. Dziś też jestem nieprzytomna. Siedziałam na Ogrodowisku do 3.00 i szukałam inspiracji. Tu nie da rady wpaść na chwilkę.... a Święta za pasem, nie wiem kiedy się do nich przygotuję
Wieloszka 10:06, 02 kwi 2012

aga_pe napisał(a)

kawa musi być. Dziś też jestem nieprzytomna. Siedziałam na Ogrodowisku do 3.00 i szukałam inspiracji. Tu nie da rady wpaść na chwilkę.... a Święta za pasem, nie wiem kiedy się do nich przygotuję

Dokładnie, na ogrodwisko nie da się wpaść na chwilkę... Zazwyczaj ta chwilka okazuje się połową wieczoru albo nocy. Musiałam trochę odpuścić, bo rodzina się buntowała .
Przygotowania do świąt muszę jakoś wpleść pomiędzy prace ogrodowe - w czwartek po południu odbieram ze szkółki 16 serbów, trzeba je będzie posadzić. Też nie wiem, jak dam radę to wszystko ogarnąć... Jak to mówi moja mama: głupiego robota lubi
Właśnie piję druga kawę...
aga_pe 10:29, 02 kwi 2012

ja chyba się przywiążę do kaloryfera. Strasznie mnie gna do szkółek. Ale zaplanowałam sobie objazd po świętach zwłaszcza, że przygotowanie do świat jest w tym roku tylko na mojej głowie. Już listę robię, żeby niczego nie pominąć. Odpuściłam w tym tygodniu prace społeczne
aga_pe 11:10, 02 kwi 2012

Aga, a w jakiej cenie kupowałaś serby i jaka wysokość? Wcześniej już chyba pisałaś, ale się zagubiłam
Przed świętami chyba pojadę zamówić brzozy. Nosi mnie od wczoraj
Milka 11:48, 02 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)

Dokładnie, na ogrodwisko nie da się wpaść na chwilkę... Zazwyczaj ta chwilka okazuje się połową wieczoru albo nocy. Musiałam trochę odpuścić, bo rodzina się buntowała .
Przygotowania do świąt muszę jakoś wpleść pomiędzy prace ogrodowe - w czwartek po południu odbieram ze szkółki 16 serbów, trzeba je będzie posadzić. Też nie wiem, jak dam radę to wszystko ogarnąć... Jak to mówi moja mama: głupiego robota lubi
Właśnie piję druga kawę...

mama ma rację ale perefkcjonistka tak ma poza tym, masz dzieci i rzeczywiście siedzenie na forum oznacza zaniedbanie reszty zajęć ja siedzę na forum tylko w pracy, bo tak mam za dużo zajęć!

pozdrawiam pracowitą Agnieszkę
Wieloszka 12:27, 02 kwi 2012

aga_pe napisał(a)
Aga, a w jakiej cenie kupowałaś serby i jaka wysokość? Wcześniej już chyba pisałaś, ale się zagubiłam
Przed świętami chyba pojadę zamówić brzozy. Nosi mnie od wczoraj

Aga moje serby 80zł 1,7m wys., i 120zł ok.2m, ładne gęste dołem, raz cięte, widziałam je przed zakupem. W Multiflorze w Galowicach.
Jeśli tylko masz środki to zamawiaj te brzozy - jak posadzisz od razu się trochę "uspokoisz" . Wprawdzie ten błogi stan nie potrwa długo, ale chociaż w Święta będziesz miała spokój hehehe
Wieloszka 12:30, 02 kwi 2012

irena_milek napisał(a)

mama ma rację ale perefkcjonistka tak ma poza tym, masz dzieci i rzeczywiście siedzenie na forum oznacza zaniedbanie reszty zajęć ja siedzę na forum tylko w pracy, bo tak mam za dużo zajęć!

pozdrawiam pracowitą Agnieszkę

Oj tak Irenko - ogrodnictwo nie jest dla leniwych ludzi Smiać mi się chce ze znajomych, którzy budują domy i mówią: ja koło domu to będę mieć tylko trawnik, grilla i leżaczek! Nie wiedzą ile pracy wymaga piękny trawnik i że nie będą mieć czasu na leżakowanie

Pozdrawiam jeszcze bardziej pracowitą Irenkę!!!
Milka 12:58, 02 kwi 2012

Ha, ha, ha to nie wiedzą co mówią i co ich czeka! my mamy to już za sobą i do kieratu ogrodowego przywykliśmy
pa Agniesiu
Domi 07:10, 03 kwi 2012

Agnieszko, kibicuję zmianom w ogrodzie, choć nie zostawiam wpisów, no i pozdrawiam serdecznie!