Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

kwiatholandii 04:30, 23 kwi 2012

Ale fajne z Was babeczki !! Zazdroszczę spotkania. Aga, domek piękny no i oczywiście taki poukładany. Jak Ty to bobieto robisz? Praca, dom, ogród.....Jakiś przepis poproszę
Lena 06:45, 23 kwi 2012

Witaj
Ale z Was figurne ślicznoty
Świetne spotkanie,prezenty,a ogród piękny i ogromny
Mala_Mi 06:52, 23 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)

Wróciłam jeszcze raz pooglądać fotki na spokojnie.... i wygladacie jak dwie siostry i dwie siostry.....

Agnieszko masz wszystko zrobione ze smakiem...nie tylko kawusię

Podziwiam za całokształt.....i może mała ogrodniczka, ale wielka w każdej innej dziedzinie
Gardenarium 07:05, 23 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)

Od prawej: Irenka, Noemi, Wieloszka, Marzenka. Aga dojechała później.

Dziewczyny, ależ jestem z Was zadowolona, że się zorganizowałyście, no i takie wspaniałe spotkanie. A Wy - brak słów, takie śliczne że nie wiem co. A te uśmiechy

No i nie sposób pominąć płaszcza Irenki i jej butów, jeśli nikt nie zwrócił na to uwagi

a teraz lecę szukać kubeczków

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 07:14, 23 kwi 2012

asc napisał(a)
A tak wogle to wygladacie jak zz eliemnacji Misss Ogrodowiska..fianłowa piątka

To samo pomyślałam., Koniecznie muszę pogadać z Irenką na temat wystrzałowych kaloszek na Święto Róż Jakiś link do sklepu by wystarczył
Kubki widziałam, tym bardziej muszę o tych naszych ogrodowiskowych pomyśleć.

Instagram Ogrodowiska
mira 07:19, 23 kwi 2012

hej dziewczyny - spotkanie miałyście ekstra, bo super jesteście i to widać ale żeby do tego jeszcze takie ładne figurne to szok
prezenty ekstraśnie a te kubeczki cudo ... cudo zwłaszca, że własnoręcznie malowane

pozdrawiam
Wieloszka 08:13, 23 kwi 2012

Marta, Marzena, KasiaWB, Martek, Ania(Monteverde)Lena, Monika, Mira spotkanie było naprawdę superaśne i w takiej ogrodowiskowo-wspaniałej atmosferze, choć tematów przewinęło się mnóstwo, nie tylko ogrodowych Myślę, że wszystkie będziemy dążyć do tego, żeby spotkanie jak najszybciej powtórzyć. Wszystkich chętnych z góry zapraszam
Wieloszka 08:24, 23 kwi 2012

Gardenarium napisał(a)

Dziewczyny, ależ jestem z Was zadowolona, że się zorganizowałyście, no i takie wspaniałe spotkanie. A Wy - brak słów, takie śliczne że nie wiem co. A te uśmiechy

No i nie sposób pominąć płaszcza Irenki i jej butów, jeśli nikt nie zwrócił na to uwagi

a teraz lecę szukać kubeczków

Danusiu, a jakie my jesteśmy zadowolone
Ale to wszystko dzięki Tobie i Twojemu Ogrodowisku!!! Dzięki Tobie się poznałyśmy, więc dzięki Tobie to spotkanie! Dzięki, dzięki, dzięki !!!
Wieloszka 08:25, 23 kwi 2012

aga_pe napisał(a)

Do oglądałam zdjęcia ze spotkania, widać atmosfera była super, dziewczyny z poczuciem humoru, tylko pozazdrościć Aga_pe masz dar w rękach

Mój termometr samooceny już pękł

No proszę, nie dość że zdolna, to jeszcze dowcipna
Wieloszka 08:29, 23 kwi 2012

asc napisał(a)

Wróciłam jeszcze raz pooglądać fotki na spokojnie.... i wygladacie jak dwie siostry i dwie siostry.....

Agnieszko masz wszystko zrobione ze smakiem...nie tylko kawusię

Podziwiam za całokształt.....i może mała ogrodniczka, ale wielka w każdej innej dziedzinie

Ania, rodzonej siostry nie mam, to chociaż przysposobię te ogrodowiskowe . Zaręczam Ci, że niejedne rodzone siostry mogą nam pozazdrościć, hehehe

A moją kawę, to tak Marzenka zareklamowała, że aż mi samej teraz lepiej smakuje . No ale ona w końcu marketingowiec - i to widać baaardzo dobry