Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Wieloszka 10:21, 12 paź 2012

Hurrra!!!! Mam brzozy dooorenbos!!! Jutro sadzenie!!! I M. w prezencie, przy okazji kupił mi dwa stożki cisowe - sam z siebie, bo wpadły mu w oko! Aż do tej pory nie mogę się nadziwić Stożki nie są idealne, ale będę je ciachać. Skoro z kulkowaniem dałam radę, to stożków też się nauczę
Fotka bardzo wczesnoporanna Musiałam czekać aż będzie całkiem widno i spóźniłam się do pracy, więc doceńcie proszę poświęcenie fotografa
Jedna brzoza ciut krzywa, mają powiązane korony do transportu, baaaardzo wysokie są:

I materiał na stożek cisowy:
Enya73 10:25, 12 paź 2012

Agnieszka, super zakupy! To gdzie wysłać usprawiedliwienie z powodu spóźnienia do pracy ?????
Wieloszka 10:32, 12 paź 2012

I jeszcze parę fotek ogrodu o zimnym poranku (było 0st.C)

Oszronione kulki bukszpanowe wyglądają cudnie i fiolet lawendy złagodniał. Lawenda ma dużo gałązek ze świeżymi pąkami - ciekawe, czy jeszcze zakwitną...

Wieloszka 10:35, 12 paź 2012

Enya73 napisał(a)
Agnieszka, super zakupy! To gdzie wysłać usprawiedliwienie z powodu spóźnienia do pracy ?????

Anitko czytałam, że Ty chora leżysz po powrocie z Toskanii Ale za to miałaś wspaniałe wakacje! A teraz masz czas na przejrzenie i uporządkowanie zdjęć, nadrobienie zaległości na forum i odpoczynek - czyli coś czego mi najbardziej teraz brakuje Obejrzałam cały wątek toskański i w Twoim też staram się być na bieżąco, ale tak z doskoku, cichcem Buziole!

Pszczółko - do Ciebie też zaglądam - jesiennie, nostalgicznie, spokojnie...
Milka 10:37, 12 paź 2012

Aguś, ale fajnie z tymi brzozami i jeszcze stożki!!!
a ogród wygląda w tej nowej szacie...przepięknie i doceniam poświęcenie
noemi 10:38, 12 paź 2012

Aguś doceniam poświęcenie .... i chwalę bardzo brzózki... są super, no a stożek !!! .......wow jaki duży

ojojojojoj ...ile pięknych fotek ......cudnie i zimno brrrrrrrrrr
aga_pe 10:39, 12 paź 2012

Aga, swietne zakupy....widoki o poranku również

Cudnie wtedy wygląda przyroda, gorzej z szybami samochodu, zwłaszcza jak się człowiek spieszy do pracy
Wieloszka 10:48, 12 paź 2012

Irenko, Noemi - matko jakie jesteście szybkie Wspaniale wyglądał dziś ogród o poranku, ale zimno brrrrr.... Też bardzo się cieszę z zakupów - od jutra trzymajcie kciuki, żeby się przyjęły

Aga moje auto garażowane, więc nie ma problemu ze skrobaniem szyb Tylko nigdy nie wiem, jaka jest tak naprawdę pogoda/temperatura, dopóki nie dojadę do pracy - wysiadam z auta i szok - zazwyczaj negatywny
aga_pe 10:57, 12 paź 2012

Wieloszka napisał(a)
Irenko, Noemi - matko jakie jesteście szybkie Wspaniale wyglądał dziś ogród o poranku, ale zimno brrrrr.... Też bardzo się cieszę z zakupów - od jutra trzymajcie kciuki, żeby się przyjęły

Aga moje auto garażowane, więc nie ma problemu ze skrobaniem szyb Tylko nigdy nie wiem, jaka jest tak naprawdę pogoda/temperatura, dopóki nie dojadę do pracy - wysiadam z auta i szok - zazwyczaj negatywny

To trzeba spojrzeć na tę sytuację bardziej pozytywnie; przy samym domu było by jeszcze zimniej, bo zazwyczaj w samym Wrocku jest cieplej niż na obrzeżach
Wieloszka 11:03, 12 paź 2012

aga_pe napisał(a)

To trzeba spojrzeć na tę sytuację bardziej pozytywnie; przy samym domu było by jeszcze zimniej, bo zazwyczaj w samym Wrocku jest cieplej niż na obrzeżach

A to akurat racja Tylko ja mam zawsze kłopot z pozytywnym spojrzeniem na negatywną sytuację
Jakiś czas temu widziałam w przelocie Twoje zdjęcia z ogrodu - idę obejrzeć dokładniej.